Magyar kézbe kerül az Újpest

Hivatalos bejelentés!

Forrás: ujpestfc.hu

Csütörtökön az nb1.hu-n már jeleztük, hogy az újpesti tulajdonosváltás pénteken fontos állomásához érkezhet, hiszen ekkor megtörténhet az első fontos lépés az ügyben:

Oldalunk információi igaznak bizonyultak, íme az Újpest közleménye:

"2022. január 28-án megtörtént a klub hivatalos tulajdonváltásának első lépése, Roderick Duchatelet és Kovács Zoltán, aláírta az eladásra vonatkozó szerződést.

Roderick Duchetelet és Kovács Zoltán is nyilatkozott a szerződés szingózásakor.

Roderick Duchatelet:

"Örömmel jelentem be, hogy nemrég aláírtam szeretett futballklubunk többségi részesedésére vonatkozó üzletrész-adásvételi megállapodást.

Ez azt jelenti, hogy bizonyos fizetési határidők teljesülése esetén a közeljövőben megváltozik a társaságok és így a futballklub tulajdonjoga is.

Amikor és amennyiben ez a folyamat teljes mértékben lezárul, az Újpest FC sajtótájékoztatót hív össze, hogy az új tulajdonos - akit nyilvánvalóan nem kell bemutatni - részletesen kifejthesse, milyen tervei vannak klubunk jövőjével kapcsolatban.

A magam részéről nagyon remélem, hogy ezt a megállapodást pozitív módon tudjuk megkötni, és ha sikerül, akkor feltétlenül sok sikert kívánok Kokónak és csapatának Újpesten.”

Kovács Zoltán „Kokó”:

 “Egy új korszak kapujában állunk, amely egy tiszta lapot jelent játékosnak, szurkolónak, vezetőnek, mindenkinek, akinek fontos ez a klub. Több mint 10 év után kerül majd vissza magyar kézbe az egyik legpatinásabb hazai csapat, az pedig nem fordulhat elő, hogy 110 év folyamatos élvonalbeli tagság után pont most kiessen. Éppen ezért mindenkitől azt kérem, hogy együtt tegyünk meg mindent azért, hogy ez a veszély ne fenyegessen. Mert mi együtt vagyunk az Újpest!”

A további részletekről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat és a sajtó munkatársait is egyaránt." 

Legfrissebb híreink