Lovrencsics mesélt első csapatkapitányi szereplésérő

Az utolsó pillanatban tudta meg, hogy az ő kezére kerül a szalag.

Az első tavaszi fordulóban olyat élhetett át Lovrencsics Gergő, mint eddig a Fradi színeiben soha, ő húzhatta fel a csapatkapitányi karszalagot, ami még különlegesebbé tette számára a győzelmet a rangadón. A klub honlapjának elmondta, csak a meccs előtt közvetlen tudta meg, hogy ő tölti be majd ezt a tisztséget, és nem is számított rá, mert Böde Daninak megvannak a helyettesei. Már az öltözőben voltak, amikor kiderült.
 
- Egy kis izgalom volt bennem, hiszen mégis Magyarország legnagyobb klubját kellett képviselnem – folytatta a válogatott játékos. - Nagy felelősség ez, de a legfontosabb, hogy megnyertük a meccset, ilyenkor nem az számít, ki a csapatkapitány, hiszen mindenkinek vezérnek kell lennie. Örülök, hogy jól kezdtük a szezont!
 
Azt is hozzátette, nem volt szokatlan számára a szerep, mert még az iskolában és Budafokon is volt csapatkapitány, így képben volt a teendőkkel.
 
Végül a soron következő Újpest elleni rangadóra is kitért.
 
- Keményen kell dolgoznunk, hiszen idegenben sosem egyszerű Derbit játszani. Nagyon fel kell készülnünk, száz százalékot, vagy még annál is többet kell nyújtanunk, és akkor sikeresen térhetünk haza Újpestről, - zárta szavait.
 

Legfrissebb híreink