Loki: eldőlt a kapus sorsa

Az utánpótlás-válogatottban is szerepelt korábban.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC bejelentése szerint Hrabina Alex meghosszabbította a szerződését, a megállapodás értelmében az új kontraktus 2023 nyarán jár le. Íme a cívisvárosiak rövid közleménye a döntésről:

"A DVSC meghosszabbította tavaly télen igazolt kapusának, Hrabina Alexnek az idei szezon végén lejáró szerződését. A többszörös utánpótlás-válogatott játékossal 2023 nyaráig szóló kontraktust kötött klubunk."

Kaposvár: két játékos érkezett a Lokitól - NB1.hu

Egyre nehezebb helyzetben van a Kaposvár. Az újonc az utolsó helyen áll az NB I táblázatán, a Rákóczi az előző fordulóban a Honvédtól szenvedett 1-0-s vereséget hazai környezetben. A kaposváriakat jelenleg 13 pont választja el a 10. pozícióban lévő Pakstól, a különbség eltüntetésére 12 meccsük maradt a Somogy megyeieknek.

A 24 esztendős Hrabina legutóbb a Cigánd együttesében futballozott. Az őszi idényben a Loki második csapatában kapott lehetőséget, az NB III Keleti csoportjában 900 percet töltött a pályán. A hlsz. hu statisztikája szerint a hálóőr az NB I-ben eddig egyszer bizonyíthatott. 

A Lokiban jelenleg Kosicky élvezi Vitelki Zoltán bizalmát, a légiós mellett Nagy Sándor is a hajdúsági alakulatban keresi a kenyerét. 

Legfrissebb híreink