Lendületben van a Honvéd és a DVTK is - ELŐZETES

Mind a két edző győzelmet vár.

Forrás: Honvéd

Holnap egy mérkőzést játszanak később az NB I-ben, a Honvéd fogadja a Diósgyőrt.

Horrorisztikusra sikerült a fővárosiak rajtja, de azóta már sikerült összekapniuk magukat. Jelenleg az ötödik helyet foglalják el a tabellán, 16 pontot gyűjtöttek eddig. Az elmúlt három meccsüket egyaránt megnyerték és nem úgy tűnik, mintha lassítani terveznének.

Giuseppe Sannino ezt nyilatkozta a mérkőzés előtt:

„A DVTK elleni miskolci mérkőzésen nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket, ezeket a hibákat nem akarjuk újra elkövetni. Az összes riválist láttuk élőben, tudjuk, mi kell a sikerhez, de ettől függetlenül nem lesz könnyebb dolgunk, ahogy szoktam mondani, minden egyes mérkőzés külön történet. Szomorú voltam, hogy a PAFC ellen a lelátóról kellett néznem a mérkőzést. Örülök, hogy nyertünk, és mondanám, hogy ha ez kell a sikerhez, akkor maradok a lelátón, de inkább azt szeretném, hogy győzzünk és ott legyek a pályán a srácokkal."

Az utóbbi két hétben magára talált a DVTK. Az előző két meccsen a Paksot és a Kisvárdát múlták felül, ezzel elmozdultak a kieső helyről. A két magára találó csapat meccse érdekesnek ígérkezik, mind a két csapat meg fog tenni mindent a győzelemért.

Feczkó Tamás így fogalmazott a meccs előtt:

„Az utóbbi hetekben nagyon jól összeállt a Honvéd, ugyanazt a stabil és jó játékot hozzák, amit az elmúlt években megszoktunk tőlük. Ráadásul ez eredménnyel is párosul. Mi a saját magunkra figyelünk, és nem lehet más célunk, mint folytatni a megkezdett utat, ami a Pakson, és hazai pályán a Kisvárda ellen győzelmet eredményezett."

Legfrissebb híreink