Lejátszotta elsô edzőmeccsét a csoportkörre készülő Fradi

Kiütést tartottak!

Forrás: fradi.hu

 

Felkészülési mérkőzés:

FTC-Sampion Celje (szlovén) 9-0 (6-0)

I. félidő: Varga Á. - Könczey, Botka, Takács, Heister - Csonka, Sigér - Kundrák, Tokmac, Priskin - Sihnevich

II. félidő: Szécsi - Csernik, Frimpong, Leandro, Silye - Haratin, Wilmots - Isael, Rui Pedro, Szerető - Lanzafame

G.: Kundrák (1.), Sihnevich (11.), Priskin (15. - 11-esből), Tokmac (27., 34.), Sigér (32.), Leandro (59.), Lanzafame (67.), Csernik (80.)

 

A Ferencváros beszámolója a találkozóról:

 

I. félidő

 

Már az 1. percben megszereztük a vezetést a szlovén harmadosztályú Sampion Celje elleni edzőmérkőzésen. Heister beadása után próbáltak felszabadítani a szlovének, Kundrák azonban harcosan labdát szerzett, majd 12 méterről, kiválóan lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-0).

 

Nem sokkal később gyönyörű támadás után növeltük előnyünket: Csonka tartotta meg szépen a labdát a pálya közepén, majd Tokmachoz passzolt, aki megindult, és balra tette ki a labdát, Heister ügyesen centerezett, Sihnevhich pedig közelről a kapuba passzolt (2-0).

 

A 15. percben már három volt közte. Heister passzolt Tokmachoz, akit hátulról csúnyán felrúgtak a 16-oson belül - tizenegyes! A büntetőt Priskin magabiztosan rúgta középre, az elugró kapus helyére (3-0).

 

A félidő közepén ivószünet volt, amelyet rögtön újabb Fradi-gól követett: Sigér tette ki a balszélre a labdát Tokmacnak, aki betört a tizenhatoson belülre, majd a bal felsőbe lőtt (4-0).

 

A 32. percben klasszis találatot láthattunk, miután Tokmac és Sigér kisszöglete után utóbbi emelt pazar mozdulattal a bal felsőbe. Két percre rá pedig az előbbi gólpassz adója, Tokmac tekert ugyanabba a sarokba (6-0).

II. félidő

 

A szünetben sorcsere volt, a második játékrészt ezzel a csapattal kezdtük: Szécsi - Csernik, Frimpong, Leandro, Silye - Haratin, Wilmots - Isael, Rui Pedro, Szerető - Lanzafame.

 

A félidő első gólja az 59. percben született. Lanzafame harcolt ki 17 méterre a kaputól szabadrúgást, amelyet Leandro tekert ballal, kiválóan a bal sarokba (7-0). Az első negyedórában egyébként elsősorban a baloldalunk volt aktív, Szeretőnek volt is egy jobb külsős lövése, de a jobb felső mellé ment a labda.

 

A 67. percben Lanzafame is eredményes volt: Silye verte meg szépen az emberét a baloldalon, majd az alapvonal mentén befelé húzott, és egy csel után jobbal emelt középre, olasz csatárunk közelről bólintott a kijövő kapus mellett a kapuba (8-0).

 

A 80. percben Csernik is betalált: Lanzafame harcolt a kapu közvetlen közelében, a jobboldalon a labdáért, amelyet el is juttatott Csernikhez, ő pedig közelről a kapuba lőtt (9-0).

 

A hajrában még Isael tekert szépen a tizenhatos jobb csücskétől, de a kapus oldalra ütötte a labdát.

 

Maradt tehát a 9-0, csapatunk kiütéses győzelemmel kezdte az edzőmérkőzések sorát és a 2019/20-as szezont."

Legfrissebb híreink