Lazovicsról is beszélt Nikolics

Nagyon közel kerültek egymáshoz a csatárral.

Forrás:

A volimpartizan.net szurkolói honlap hosszú interjút készített Marko Nikoliccsal, a Mol Vidi FC labdarúgócsapatának edzőjével. A trénert sok mindenről faggatták, köztük arról is, milyen eltéréseket tapasztalt a szerb és a magyar foci között. Ő a különbségeket elsősorban az infrastruktúrában látja, de szerinte jobb a szerb utánpótlás, illetve az ottani rajongók szenvedélyesen szeretik a labdarúgást. Emellett beszélt arról, is, hogy már most túlszárnyaltak minden várakozást a Vidivel, hiszen a terv úgy szólt, hogy az első három évben sikerüljön jelentős eredményt elérni, ehhez képest a bajnoki címet már bezsebelték, és az Európa Liga szereplés miatt sincs miért szégyenkezniük. 
 
- Ha összességében nézzük, akkor ilyen jól sikerült idénye sohasem volt a kiválóan szervezett klubnak– tette hozzá Nikolics.
 
A szerb szakembertől azt is megpróbálták megtudni, mi van a nagy meglepetésre a csapatot szeptemberben elhagyó, a profi labdarúgástól visszavonuló Lazoviccsal, akit méltatott az edző, de jelenlegi terveiről nem sokat árult el. 
 
- A profi edző-játékos kapcsolat mellett nagyon közel kerültünk egymáshoz, ma is jó barátok vagyunk. Most valami másra készül, egy sporttal kapcsolatos hivatásra, és biztosan sikeres lesz, mert kiválóan tanul és nagyszerű a beszédkészsége - mondta el korábbi csatáráról az edző.

Legfrissebb híreink