Lanzafame hízelgtést kapott az államilag kitüntetett ikontól – ELŐZETES

A kispestiek vezetőedzője nem köntörfalazott.

Forrás: Honvéd/Facebook

Giuseppe Sannino eddig csak 1 meccset nyert meg a csapatával, amióta a Honvéd edzője, és most már a nagyobb gond a klubot féltők köreiben, hogy a bajnokságban mindhárom meccsét elbukta a gárda.

A Honvédra nem vár könnyű feladat holnap, mert az eddig kettőből két meccset megnyerő Lokit fogadja. Sannino nem is köntörfalazott meccs előtti nyilatkozatában:

 

„Korábban is említettem már, hogy nem szeretek sokat beszélni a meccsek előtt, egy ilyen kezdés után pedig főleg nem, hiszen a pályán kell bizonyítanunk. Nekünk kell megtalálni az okokat, és a megoldást is, s nincs más lehetőségünk, mint a kihúzni magunkat ebből a nehéz helyzetből, ehhez pedig jó eredményre van szükségünk. Mindenki akarja a sikert, s szeretnénk végre boldoggá tenni a drukkereket, többet érdemelnek ennél és tartozunk nekik a jó eredménnyel.”

 

Herczeg András (aki a minap állami kitüntetést kapott), a Loki élő felülmúlhatatlanja érdekeset állított a Kispestre visszatérő, azaz az FTC-től távozó Davide Lanzafamével kapcsolatban. Az olasz a Kisvárda elleni, múlt heti zakó alkalmával egyébként a Honvéd legjobbja volt.

 

„A Kisvárda elleni szezonnyitón, valamint a Zalaegerszeg elleni bajnokin is jó mérkőzést játszottunk. A kék-fehérek elleni összecsapás izgalmasra sikeredett, gólokat lőttünk, helyzeteket dolgoztunk ki, úgy vélem, jó teljesítményt nyújtottunk. Bízom benne, hogy a Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésen is tudjuk folytatni ezt a szériát. Úgy gondolom, jó játékosokból áll ellenfelünk, ráadásul visszatért Davide Lanzafame is, aki bármely csapatban központi szerepet töltene be. Jó labdarúgó és versenyző típus, magas hőfokon ég, a játéktudása is kiemelkedő, valamint mentálisan nagyon erős. Az egész csapatra figyelnünk kell, de mindenképp úgy készülünk, hogy rangadót játszunk a kispestiekkel. Nem szabad kiindulni abból, hogy nem sikerült jól a Honvéd rajtja, hisz tavaly nagy versenyfutásban voltak velünk a dobogóért. Nagyon komoly meccs vár ránk.”

 

Legfrissebb híreink