Lanzafame és a Kisvárda - itt a válasz

Statisztika bizonyítja a játékukat.

Forrás: Kisvárda

A Kisvárda Master Good – hat győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel – 2. helyen áll a labdarúgó NB I tabelláján. A csapat júliusban kinevezett vezetőedzője, Supka Attila nyilatkozott a Reggeli Startban. Az interjú során, de csak ott, felmerült egy korábbi játékosa, Davide Lanzafame neve is.

„Jó közösség alakult ki az öltözőben, Lucas vezetésével” – magyarázta Supka Attila a kisvárdai sikerek emberibb oldalát, majd hozzátette: „Sportigazgatónk, Révész Attila pedig mindent megtett, hogy találjon egy-két olyan futballistát, aki tud nekünk segíteni és minőséget is jelent.”

A Kisvárda nyáron kinevezett vezetőedzője szakmailag is elemezte 2. helyen álló csapata játékát: „A mi játékunk főleg a labdabirtokláson alapul, és ezt mutatják az InStat-statitsztikák, hogy nagyon sokat passzolunk egy mérkőzésen, és ezekből a labdabirtoklásokból tudunk ritmust váltani és olyan támadásokat vezetni a gyors játékosaink révén, amikkel eredményesek tudunk lenni a mérkőzéseken.”

Révész Attila sportigazgató elvárásairól Supka Attila elárulta, hogy „szeretné, ha a csapatnak nem lennének kiesési gondjai, ne az utolsó pillanatban dőljön el, hogy bennmarad vagy nem. Jó egységet alkotunk a szakmai stábbal, és ennek is köszönhető, hogy ott vagyunk, ahol vagyunk a tabellán.”

 

 A beszélgetés során Zelinka Ildikó műsorvezető megkérdezte, hogy a végül Törökországba igazoló Davide Lanzafame (Kispesten volt Supka Attila játékosa) neve felmerült-e Kisvárdán: „Lanza nagyon jó futballista, viszont a mi anyagi helyzetünkben nem valószínű, hogy meg tudtuk volna fizetni, ezért nem is beszélgettünk róla.”
 

Legfrissebb híreink