Kubatov a Böde ügyről is beszélt

Nem mindegy, hogyan végződik a történet.

Forrás:

Kubatov Gábor a Pesti Srácoknak beszélt hosszabban az egyesület közelmúltban meghozott döntéseiről, jelenéről és jövőjéről. Természetesen az interjú során szó esett a szezon elején menesztett Thomas Dollról is, aki kapcsán a klub elnöke elmondta: "Thomas Doll-lal nagyon jó viszonyt ápoltam, már-már baráti volt a kapcsolatunk, de az lehetetlen, hogy ennyiszer futunk neki az Európa Ligának és egyszer se sikerüljön semmi."
 
Természetesen a mostani vezetőedzőről is szó esett.
 
- Szergej nehéz ember, ahogy egyébként Thomas sem volt könnyű, de ez nem is baj, egyikünk sem az. - idézik Kubatov Gábor szavait. - Rebrovnak nagyon jó meglátásai vannak, a munka megszállottja, nem ismer kíméletet. Mi úgy választottunk mindig edzőt, hogy egy szinttel magasabb kvalitású legyen, mint a csapat, mint a klub. Moniznál, Dollnál és Rebrovnál is ez volt a helyzet, így a csapatnak kell felzárkózni hozzá. Rebrov például érkezése tolja föl a minőséget, ez a klubbal és a játékosokkal szembeni elvárásokban is működik és látható. Moniz elhozta a fanatizmust, Thomas a hazai eredményességet, Szergejtől a nemzetközi sikereket várjuk.
 
A Rebrov-Böde ellentétről is kérdezték az elnököt, mely kapcsán megírtuk, hogy bár a válogatott csatár megkezdte egymeccses eltiltását követően a felkészülést csapatával, még egyáltalán nem biztos, hogy zöld-fehérben folytatná. A támadóval kapcsolatban felmerült, hogy visszatér Paksra, illetve a Puskás Akadémia és a MOL Vidi FC is, legutóbb pedig a DAC-cal hozták szóba.
 
- Ez egy csapat, amelynek a legnagyobb értéke az egység, amit nem lehet megtörni. Danit jó embernek tartom, sokat köszönhetünk neki mi is, az első válogatott játékosunk volt hosszú idő után, de neki csapatkapitányként őrködnie kell a csapategység fölött, amire nagy szükségünk van ahhoz, hogy bajnokságot nyerjünk. Remélem, hogy meg tudunk egyezni, még akkor is, ha Dani csak 20 perceket lép pályára; más típusú focit játszunk most, az új játékfelállásban lehet, hogy ennyi jut csak neki, ezt meg kell beszélni. - mondta Kubatov Gábor a játékos kapcsán, hozzátéve, Rebrov megtette a Dinamo Kijevnél is, hogy egy 9 millió euró értékű játékost tett ki végül a keretből.
 
Az igazolásokkal kapcsolatban az elnök elmondta, biztosan szeretnénk még egy belső védőt, és meglátják, hogy a középpályára és a szélre tudnak-e még igazolni.
 
Ezek mellett még szó esett a beszélgetés során az utánpótlásról, valamint az egyesület más szakosztályairól is.

Legfrissebb híreink