Közleményt kellett megjelentetnie a Honvédnak ígérete sorsáról

Budapest – A Videotonnal hozták összefüggésbe a játékost.

Forrás:

A kispestiek közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

„Tegnap az egyik internetes portál tényként közölte, hogy a Videoton labdarúgócsapata tárgyalásokat folytat klubunkkal Gazdag Dániel játékosunk megszerzése ügyében. Az internetes oldal azt is tudni vélte, hogy az átigazolás egyetlen akadálya a magas vételár, amit klubunk követel.

 

A fentiekkel szemben az igazság az, hogy a Videoton labdarúgócsapata klubunkkal semmilyen tárgyalást nem folytatott vagy folytat, semmilyen ajánlatot nem tett, és semmilyen érdeklődést nem mutatott a fent említett játékos kapcsán. A székesfehérvári klub még a játékossal sem beszélhetett, hiszen egy szerződés alatt álló játékossal klubja beleegyezése nélkül kommunikálni súlyos etikai és fegyelmi vétség mind a játékos, mind a kommunikáló klub részéről. Semmi arra utaló jel nincs, hogy a Videoton akármilyen módon megszegte volna ezeket az előírásokat.

 

Mint minden más klub, természetesen a Budapest Honvéd is részt vesz a játékos piac történéseiben. De kérjük szurkolóinkat és a labdarúgó közösséget, hogy klubunkat és játékosainkat érintő kérdésekben csak honlapunk tájékoztatását fogadják el, mint autentikus forrás. Ne engedjük, hogy rosszindulatú pletykák gyengítsék csapatunk egységét! Hajrá Honvéd, csak a Kispest!”

 

Torghelle Sándor: A góljaim az NB II-ben is ugyanannyit érnek, mint az NB I-ben - NB2.hu

YEgyelőre jó úton járnak

Legfrissebb híreink