Közjáték a Vidi edzőmeccsével kapcsolatban

Márton Gábor dicsérete.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, a MOL Fehérvár az umagi edzőtáborban felkészülési mérkőzésen 1-0-ra verte a Rijekát pénteken. 

Vidi: Dárdai Palkó edzőmeccsen is bemutatkozott - NB1.hu

 

A lefújást követően a két vezetőedző értékelt.

Márton Gábor (MOL Fehérvár): "Jó ellenféllel találkoztunk az idei első edzőmeccsünkön. Két edzésen vagyunk túl eddig, szóval túl sok új taktikai dolgot még nem kérhettem számon a csapattól, azonban a következő napokban azon dolgozunk itt Horvátországban, hogy tovább bővítsük a variációs lehetőségeinket. Bár az eredmény az ilyen mérkőzéseken másodlagos, természetesen örülök, hogy egy kemény mérkőzésen legyőztük a Rijekát, annak azonban sokkal inkább, hogy a játékosok odatették magukat és jó ritmusban játszottak."

Simon Rožman (Rijeka): "Kis fennakadás volt a találkozó kezdési időpontjával kapcsolatban, de szerencsére a közjáték nem zavart meg bennünket. Az első félidei játékunkkal majdnem maradéktalanul elégedett vagyok, csak a gól hiányzott. Ezt azonban betudhatjuk annak, hogy rendkívül kemény edzéseink voltak az elmúlt napokban. A második félidőben a fiatal játékosaink is lehetőséget kaptak, az ő teljesítményükkel is elégedett vagyok." 
 

A Vidi legközelebb vasárnap délután lép pályára, a jelenleg az osztrák Bundesliga második helyén álló Sturm Graz lesz az ellenfelük.

Legfrissebb híreink