Kovács István bízik benne, hogy legközelebb is meghívót kap

Székesfehérvár – KisKokó nem került be a Feröerre utazó keretbe, de hálás Storcknak.

Forrás: vidi.hu

A Videoton középpályása, Kovács István az utóbbi időben nem számít alapembernek Székesfehérváron, azonban a szövetségi kapitány így is meghívta a válogatott edzőtáborába. KisKokó végül nem került be a Feröer-szigetekre utazó keretbe, azonban így is hálás Bernd Storcknak, amiért lehetőséget kapott, hogy megmutassa magát.

 

– Hétfő óta ismét a Vidivel készülök, mert ezúttal végül nem kerültem be a válogatott 23-as, utazó keretébe. Ennek ellenére nem mondanám azt, hogy csalódott vagyok, hiszen a válogatott keret nagy része olyan játékosokból áll, akik külföldön játszanak, és már a nyári Eb-n is bizonyítottak. Mindenképp köszönettel tartozom Bernd Storcknak, ugyanis már az is nagyon kellemes meglepetés volt, hogy meghívót kaptam – mondta Kovács István a vidi.hu-nak. – Bízom benne, hogy legközelebb is számít rám a szövetségi kapitány, én pedig mindent megteszek azért, hogy ismét kiérdemeljem Storck úr bizalmát. Amíg a válogatottal készültem, a Vidi kerete jó labdarúgókkal bővült. Eddig is nehéz volt a csapatba bekerülni, most ez fokozottan igaz, de szerintem ebből mindenki csak profitálhat, hiszen senki sem szeretne kimaradni, ezért pedig edzéseken és a meccseken is mindenki tudása legjavát fogja nyújtani.

 

A 24 éves középpályás legközelebb a Haladás elleni mérkőzésen bizonyíthatja, hogy érdemes számolni vele a legjobbak között.

 

– Szombaton a Haladás ellen fogunk játszani, és nem vár ránk könnyű mérkőzés. Ezt nem csak udvariasságból mondom, de a Haladás lassan kezd kinőni az átlagos, középcsapat szerepéből. Jó példa erre a legutóbbi edzőmeccsük a Fradi ellen, amit nagyon simán nyertek meg, ehhez ezúton is gratulálok nevelőklubomnak. Persze tisztában vagyok azzal, hogy egy edzőmeccs eredményéből messzemenő következtetést nem szabad levonni, nem is erre alapozva mondom azt, hogy kiváló csapat a Haladás - sokkal inkább az eddigi bajnoki eredményeik tükrében. Biztos, hogy jó mérkőzést játszunk szombaton.

Legfrissebb híreink