Koronavírus: visszaszólt az MTK

Határozott állásfoglalás.

Forrás:

Mint ismeretes, a Mezőkövesd kérte az MTK-t, hogy maradjon el a két csapat egymás elleni, vasárnapi bajnokija a Kövesdnél tapasztalt rengeteg pozitív eset miatt. A kérést az MTK elutasította, ami miatt ismét össztűz zúdul a kék-fehérekre, akárcsak történt ez akkor, amikor tavaly az Újpest kérelmét utasították el, vagy a DVTK-ra, mely klub szintén nemet mondott a lila-fehérek kérésének.

MOST KÖVETKEZZÉK AZ MTK BUDAPEST HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:

„Az MTK Budapest elítéli és sportszerűtlennek tartja a Mezőkövesd Zsóry FC azon törekvését, amellyel klubunkra szeretné hárítani a felelősséget halasztási kérelmek ügyében. 

Az MTK Budapest ebben a kérdésben az MLSZ által hozott döntést képviselte: mint ismert, a szövetség néhány napja döntött arról, hogy nem támogatja a bajnoksággal és bajnoki meccsekkel kapcsolatos halasztási kérelmet, és így az eredeti kiírás szerint folytatódik az OTP Bank Liga.

Klubunk ebben a kérdésben a folytatásban is az MLSZ halasztással kapcsolatos irányelveihez tartja magát, csapatunk bármilyen helyzetbe kerülve pályára lép majd halasztási kérelem és bárminemű hangulatkeltés nélkül - ahogy ezt tettük az elmúlt másfél évben több alkalommal is, hasonló nehézségektől sújtva.”

Legfrissebb híreink