Könyves góljának hatása, folytatódhat a "Bognár-mágia"

Nincs kérdés a Paksnál.

Forrás: paksifc.hu

A Pakshoz szezon közben érkezett Bognár György. A rutinos szakember kinevezése eddig jó húzásnak bizonyult, hiszen a Tolna megyeiek az MTK-t és a Diósgyőrt is legyőzték. A menetelést vasárnap délután a Zalaegerszeg ellen folytathatják a paksiak.

"A Zalaegerszeg is nagyon megváltozott az utóbbi időben. Új edzőjük van, rengeteg játékosuk jött és ment, ugyanakkor hasonló erőt képviselnek, mint tavasszal. Más stílusban játszanak, de semmiképp nem lehet félvállról venni Őket. Idehaza nem játszhatunk, és nem is fogunk döntetlenre futballozni. Stílushűek akarunk maradni, támadnunk kell, be kell gyűjtenünk a három pontot, ez nem kérdés" - nyilatkozta a Paks weboldalának Hahn János.

A magyar válogatott több szép eredménnyel okozott örömet a nézőknek az elmúlt napok során. Szerbiában például Könyves Norbert góljával tudtunk 1-0-ra diadalmaskodni. A zalaegerszegi játékos góljáról is beszélt Boér Gábor a ztefc.hu-nak.

"Válogatott szünet után vagyunk ismét, úgy gondolom a srácok kipihenhették magukat és dolgozhattunk a javításra szoruló területeken. Jó a hangulat a csapat háza táján és örülünk, hogy Norbi góllal tudott bemutatkozni a nemzeti együttesben. Ez mindenkire jó hatással van, nem csak rá. Ezt az önbizalmat kell továbbvinnünk és megtaláljuk a Paks gyengéit a győzelem érdekében" - fogalmazott a kék-fehér klub vezetőedzője.

A Paks-ZTE meccs vasárnap 14.30-kor kezdődik.

Legfrissebb híreink