Kiváló programokkal búcsúzik a Vasas az Illovszky Rudolf Stadiontól

Budapest - Sörsátor, Vasas-kvíz, ugrálóvár és tizenegyes rúgó verseny is lesz.

Forrás: vasasfc.hu

Október 29-én fontos mérföldkőhöz érkezik az Illovszky-stadion bő félévszázados történetében. Ezen a szombaton játszik utoljára hazai mérkőzést a Vasas a jelenlegi létesítményben, hiszen novemberben elindul a bontás, majd azt követően az új stadion megépítése.

 

Mivel az egész Vasas család számára számtalan emlék kötődik a régi stadionhoz, szeretnék a búcsút emlékezetessé tenni, így a Videoton elleni mérkőzés előtti délutánon és a mérkőzéshez kapcsolódóan számos programmal, meglepetéssel készülnek – írja a vasassc.hu.

 

Részletes Program

 

14.00: Kapunyitás

 

Folyamatos programok a Vasas-Videoton mérkőzés szünetéig (sörsátor, Vasas-kvíz, ugrálóvár, animációs programok, „Emelkedj a stadion fölé”, vetítés az Illovszky-stadion nagy pillanataiból)

 

16.00 – 17.15: Múltidézés Vasas-legendákkal (Kötetlen beszélgetés a sörsátorban a Vasas legendás sportolóival).

 

17.45-17.55: A mérkőzés előtt a pályán köszöntjük a Vasas labdarúgásának kiemelt szereplőit, valamint az egykori nagy ellenfelek egy-egy képviselőjét.

 

18.00: Vasas-Videoton NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés (kezdőrúgás: Illovszky Rita és Raduly József).

 

Szünet: Szurkolói  tizenegyes rúgó verseny (nyereményjáték nyertesei részvételével, részletek a facebookon a meccs előtti héten).

 

A mérkőzés után: Közösen, mindenkit bevonva búcsúzunk a pályától a kezdőkörben, a stadion fényeinek lekapcsolása (a tizenegyes rúgó verseny győztese által).

 

Az esemény végén: A stadion elhagyása a játékoskijárón át az eredményjelző alatt (mindenki egy kézzelfogható ajándékkal távozik).

Legfrissebb híreink