Kisvárda-ZTE: nagy szurkolói érdeklődés

Kérés a drukkerekhez.

Forrás: kisvardafc.hu

Az NB I utolsó fordulójában a Kisvárda a Zalaegerszeget fogadja, a meccs vasárnap 16 órakor kezdődik. A Várda jelenleg a második helyen áll a tabellán, a harmadik Puskás Akadémia hátránya kettő pont Erős Gábor együttesével szemben.

A Várda a hivatalos weboldalán arról számolt be, hogy szinte biztosan telt ház lesz a mérkőzésen. Íme a kisvárdaiak bejelentése:

"Biztosra vehető a telt ház

Korlátozott számban még rendelkezésre állnak belépők a vasárnapi évzáró, Zalaegerszeg elleni hazai bajnokira. A B oldali szektorokba lehet még jegyeket váltani és a VIP-be. A meccsjegy.mlsz.hu elérhetőség alatt folyamatosan lehet belépőket váltani, szombaton még mindig a vendégszektor jegypénztárában biztosítunk jegyvásárlási lehetőséget 12 ás 14 óra között. (A félreértések elkerülése végett ebben az időpontban is a hazai szektorokban lehet belépőket váltani.)

Amennyiben a mérkőzés napjára maradnak még belépők, akkor vasárnap 13 órakor nyit ki a hazai oldalon a jegypénztár, a vendégszurkolókat 14.30-tól várjuk a vendégpénzárba.

Közvetlenül a mérkőzés után játékosaink és stábtagjaink megkapják az érmeiket, így kérjük szurkolóinkat, hogy a helyükön maradva várják meg és éljék át ezeket a felemelő, sporttörténelmi pillanatokat. Ugyanakkor megkérjük őket, hogy a pálya területére ne lépjenek be, erre nincs lehetőség. Megértésüket megköszönjük, ahogy egész éves kitartó buzdításukat is!" 

Legfrissebb híreink