Kisvárda: felkészülés ismerősök ellen

Nagyüzem lesz a héten.

Forrás:

ÍME, A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

"Ezen a héten már felkészülési mérkőzést is játszik az OTP Bank Liga január 23-i rajtjára készülő csapatunk. Pontosabban úgy helyes a mondat, hogy csak ezen a játszik edzőmeccseket csapatunk, amely utána már a bajnoki ritmust felvéve hangolódik a Mezőkövesd elleni hazai nyitányra.

Szóval, szerdán az NB II-es Kazincbarcika vendégei leszünk – viszonozva a borsodi csapat nyári látogatását. A Barcika a hétvégén már játszott edzőmeccset, a szintén NB II-es Nyíregyháza Spartacus otthonában 0–0-ra végzett. A Kazincbarcika a még bennmaradást érő 17. helyen telel a másodosztályban, decembertől új vezetőedzővel, a legutóbb diósgyőri stábtagként dolgozó Pacsi Bálinttal készül. Korábbi játékosaink közül a Kazincbarcika játékosa Segiu Oltean és Toma György.

Szombatra két, pontosabban az NB III-as csapatéval együtt három edzőmeccset tervezünk hazai környezetbe. Az ukrán élvonalbeli FK Minaj ellen két különböző sort vonultatunk fel, mindkettő kilencven percet játszik majd az ukránok két tizenegyével szemben. A második számú NB III-as csapatunk pedig a Minaj U21-es legénységével mérkőzik majd meg. A Minajban is két olyan futballista van, aki szerepelt kisvárdai színekben: Anton Sinder és a korábbi válogatott Artem Milevszkij is 2018 őszi szezonban szerepelt Kisvárdán.

Az edzőmeccseket valamennyi esetben zárt kapuk mellett rendezik."

Legfrissebb híreink