Kisvárda: fájdalmas döntéseket kell meghoznia Bódognak

"Szenzációs a futballisták hozzáállása!"

Forrás: kisvardafc.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kisvárda két edzőmeccset is megnyert szombaton a DVTK ellen: Bódog Tamás alakulata előbb 1-0-ra, majd 3-0-ra diadalmaskodott. A klub honlapjának a vezetőedző értékelt.

DVTK-Kisvárda: Feczkó megköszönte a szurkolást - NB1.hu

 

"Elégedett lehettem a csapat teljesítményével, a védekezés mindkét mérkőzésen stabil volt, nem is nagyon engedtük helyzetekhez jutni a Diósgyőrt. Dominálni tudtunk, de ezt előre nem lehetett elvárni, hiszen ez nagyrészt ellenfélfüggő is, és azt nem tudhattuk, hogy a Diósgyőr milyen állapotban van. A Debrecen elleni mérkőzések előtt és után is elmondtam, az, hogy akkor még fáradtan mozogtunk, valahol természetes volt, hiszen azon a héten nagy terhelést kaptak a játékosok. Az elmúlt napokban azonban mindent úgy csináltunk, ahogy a bajnoki mérkőzések előtt szoktuk, és érződött a csapat teljesítményén, hogy már frissebben mozogtunk.”

Miután a jó egyéni teljesítményeknek sem volt híján a gárda, a vezetőedzőnek főhet a feje az Újpest elleni összeállítást illetően.

„Ezek a kellemes gondok, amelyek a csapat érdekeit szolgálják – mondta erről Bódog Tamás. – Ezeket a játékosokat én igazából az elmúlt két és fél hónapban ismertem meg, és azt elmondhatom: szenzációs a futballisták hozzáállása, mentalitása. Kivétel nélkül mindenkié. Egy biztos, milliméterdöntések fognak születni, nekem is fáj majd, amikor egy-egy játékost ki kell majd hagynom a kezdőcsapatból vagy a keretből. Versenyhelyzet van, de meccs is lesz bőven, sűrű a program, úgyhogy mindenkinek lesz bizonyítási lehetősége.”

 

Ami a bajnoki folytatást illeti, a Kisvárda május 30-án lép pályára hazai környezetben az Újpest ellen – zárt kapus körülmények között. A klub őrzi hetedik helyét a bajnoki táblázaton.

Legfrissebb híreink