Kisvárda-Budafok: a rossz sorozat megszakadt, a jó folytatódott

Mindkét csapatnak van oka az örömre.

Forrás: Budafok/Facebook

Kisvárda-Budafok 0-0

Az NB I szombati programja a Kisvárda-Budafok mérkőzéssel kezdődött. A hazaiak önbizalomtól duzzadva várhatták a találkozót, hiszen a második helyen álltak a kezdő sípszó pillanatában. A meccs első játékrészében főleg a budafoki térfélen zajlott a küzdelem, de a gólszerzés nem sikerült Supka Attila tanítványainak. A második félidőben sem lehet azt mondani, hogy sorjáztak volna a nagyobbnál nagyobb helyzetek, így mondhatjuk, hogy igazságos döntetlen született. Az újonc budafokiak egyébként két vereség után tudtak ismét pontot szerezni. A Várda pedig öt játéknap óta nem szenvedett vereséget. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: PÓSER DÁNIEL

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Budafok kapusának rengeteg dolga akadt, de amikor kellett a helyén volt. A 14. percben például szépen leért Camaj lapos lövésére. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: VIANA HELYZETE

A 86. percben egy szöglet után került nagy helyzetbe Viana, de az ötös környékéről leadott lövése elkerülte a budafoki kaput.

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Budafok a következő forduló nyitányán az Újpestet látja vendégül, míg a kisvárdaiak a Puskás Akadémia otthonában vizitálnak.

JEGYZŐKÖNYV

Kisvárda Master Good-Budafoki MTE 0-0
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v:
Zierkelbach
sárga lap: Melnyik (53.), Lucas (66.), Hej (79.), illetve Huszti A. (8.), Micsinai (12.), Kulcsár (48.), Margitics (88.)
Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Hej - Cukalasz, Lucas - Sassá, Bumba, Navratil (Kovácsréti, 76.) - Camaj (Viana, 65.)
Budafok: Póser - Huszti A., Romic, M. Nikolic, Margitics - Micsinai, Oláh B. - Szabó (Ihrig-Farkas, 80.), Kulcsár (Skribek, 64.), Zsóri - Kovács

A tabella a linkre kattintva érhető el
 

Legfrissebb híreink