Kispesti gólkirályról mondták

Az edző és az egyik legjobb barát véleménye.

Forrás: MTI

 

A Honvéd támadója, Holender Filip az MTK ellen is betalált, és ezzel – holtversenyben a címvédő, de idén már fradistaként élen végzett Davide Lanzafaméval – gólkirály lett. A Honvéd zsinórban harmadszor adott gólkirályt az NB I-nek, a csapat játékosa, Nagy Gergő már azt is sejti, jövőre melyik kispesti játékos nyerheti meg a mesterlövészek versenyét.

 

"Majd valaki érkezik, de akár Gazdag Dánielben is bízom, hogy megtalálja a góllövő cipőjét, és a középpályáról a gólkirályi címért fog harcolni. Ez egy kivételes dolog, régóta nem történt ilyen a Honvéd történelmében, hogy zsinórban három évig gólkirályt adjon a klub, gratulálok mindannyiuknak, és remélem, jövőre is lesz egy gólzsákunk” – nyilatkozta a DIGI Sport Sport24 című műsorában Nagy Gergő.

Holender az edzőjének is köszönheti, hogy 16 gólig jutott, Supka Attila volt ugyanis, aki csatárként vetette be a magyar válogatott játékosát. „Filip kicsit a szerencsének is köszönheti, hogy gólkirály lett, hiszen tavaly nyáron nem volt csatárunk, így kénytelen voltam előre vinni őt a bal oldali védő pozícióból, ha ez nem történik meg, akkor nem valószínű, hogy gólkirály lett volna. De élt a lehetőséggel, és a teljesítménye alapján maximálisan megérdemli, hogy gólkirály lett” – fogalmazott Supka Attila.

Legfrissebb híreink