Kispesti angyaltól búcsúzunk

Ismét gyászol a szervezett szurkolói társadalom!

Forrás:

Soha nem jó, ha elveszítünk valakit.
 
Soha nem jó, ha egy közösség veszti el egy olyan tagját, akit mindenki tisztelt és szeretet. A megszokott emberi tulajdonságai mellett azért, amiket megtett a közösségért és annak a közösségnek az értelméért.
 
Ördög a Kispest megszállottja volt, a lehető legpozitívabb értelemben. Még akkor is, amikor már beteg volt.
 
Méltón, férfiként, büszke kispestiként viselte, hogy a sors ezt az utat rendelte el a számára. Szeretteitől, feleségétől, a kispesti ultráktól és az imádott klubtól soha, sehol, egyetlen pillanatra sem szakadt el.
 
Kispest ma gyászba borult!
 

De nemcsak Kispest, mert Ördög is olyan elismert tagja volt a szervezett szurkolói szubkultúrának, mint a nemrég eltemetett angyalföldi Sese.
 
Ördög már máshol szurkol tovább, csatlakozott az ultrák égi seregéhez. Ott már nincsenek úgy harcok, mint itt, nem kell megaláztatásokon is átesni azért, hogy az ember felvállalhassa nézeteit, identitását, klubszeretetét és azt, hogy bármikor, bárhol, bárhogyan képes kiállni a családjáért, a klubjáért és a társaiért.
 
Az emléke örökre velünk marad. 
 
Leginkább azokkal, akik együtt harcoltak vele. Azokkal, akik nélkül a Kispest soha nem lett volna bajnok vagy bronzérmes vagy nem szerepelt volna a nemzetközi kupákban, mert egy-két évtizede bizony nem a döntnökök kedvence. Ha Ördögék nincsenek, ma már Kispest sem lenne.
 
Egyike volt és lesz is mindig Kispest legigazibb angyalainak!
 
Nyugodj békében, Ördög!
 
Mert a többiek tiszta szívből és teljes erőből fognak tovább harcolni a kispesti színekért!

Legfrissebb híreink