Kispest: Pisont tudja - reakció

Elárulta, hol tart jelenleg a csapata.

Forrás: honvedfc.hu

Mint arról beszámoltunk, szombaton kora este felkészülési meccsen 1-0-ra verte a Honvéd az MTK-t.

Varga Roland Kispest elleni vereséggel debütált - NB1.hu

 

A lefújást követően Pisont István, a kispestiek vezetőedzője értékelte a látottakat.

"Az eredmény és a teljesítmény kapcsán elégedett lehettem, hisz jó ritmusban játszottunk, voltak jó időszakaink és hatékonyak is tudtunk lenni az első félidőben. Több olyan lehetőségünk is adódott, amiből még több gólt szerezhettünk volna, aztán a második félidőben a kontrákra építhettünk. A váltások kapcsán a játékosok még nem érezhették annyira egymást, de két hétnyi munka után úgy érzem, fel vagyunk készülve és várjuk a bajnoki rajtot. Kell azért még egy hét, hogy összeszokjunk. Tudjuk, hogy hol állunk, tudjuk, hogy nehéz helyzetben vagyunk, úgyhogy minden pici siker hozzátesz az önbizalomhoz, és erősítse a játékosokban azt az állapotot, hogy az eredmény mellett minőségi munka is van. Remélem, ez mentálisan is erőt ad nekik. Örülök, hogy ilyen körülmények között tudunk játszani, masszív csapat a ZTE, nagy szükségünk lenne a győzelemre."


ELŐZMÉNYEK:

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a Honvéd 1-0-ra verte az MTK-t. A vendéglátó kék-fehéreknél a Ferencvárostól szerződtetett Varga Roland, valamint a finn válogatott Nikolai Alho is vereséggel debütált tehát, a találkozó egyetlen gólját Balogh Norbert szerezte az első félidő közepén.


A GÓL TÖRTÉNETE:

24. perc: Traoré harcos labdaszerzésével indult a gyors ellentámadás, amely során Zsótér passzolt a bal oldalon száguldó Tamáshoz, aki remekül centerezett, Balogh pedig nyolc méterről a kifutó Somodit megelőzve a hálóba lőtte a labdát. 0–1


MTK-Honvéd 0-1 (0-1)

MTK: Somodi – Alho (King, 66.), Nagy Zs., Schön, Mezei (Kanta, 84.), Varga R. (Balázs, 66.), Kata, Prosser (Osei, 84.), Dimitrov (Palincsár, a szünetben), Pintér Á. (Varjú, a szünetben), Miovski (Bíró, 75.)
Honvéd: Tujvel – Szendrei (Lukács, 62.), Batik (Craciun, 62.), Kamber, Lovric, Tamás K. – Gazdag (Nagy G., 75.), Hidi (Bocskay, 62.), Zsótér (Kesztyűs, 75.) – Traoré, Balogh N. (László D., 75.)

gólszerző: Balogh N. (24.)

FRISSÍTÉS, 09.08:

 

Izraelből igazolhat a Honvéd - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink