Kiderült, mit vár magától az NB I-ben a Vasas támadója

Duplázott az edzőmérkőzésen.

Forrás: vasasfc.hu

A Vasas együttesen első nyári felkészülési mérkőzésén 2-2- es döntetlent játszott a Kisvárda együttesével. Az angyaföldieknél duplázó Bobál Gergely beszélt a klub oldalának a mérkőzésről, a felkészülésről és arról, hogy mit vár magától a következő szezonban, 

- Nagyon intenzív időszakon vagyunk túl, hiszen pörgős, kemény edzéseket vezényelt a szakmai stáb. Négyhetes pihenőből jöttünk vissza, így az elmúlt napokban az erőnlét mellett az állóképesség fejlesztésén volt a hangsúly, valamint különböző labdás gyakorlatokat is végeztünk, nincs megállás egy pillanatra sem. Természetesen a rajt előtt már aktív pihenés is szerepelt a programunkban, de a nyári szünetre előírt feladatok mellett sokat edzettem egyénileg is: heti négyszer-ötször futottam, hogy formában tartsam magam, ezáltal könnyebben tudtam visszarázódni az edzésekbe - kezdte Bobál Gergely, aki a Kisvárda elleni edzőmeccsre is kitért.
- A mérkőzés elérte a célját, de még sok munka vár ránk, mert ez az időszak az összeszokásról is szól. Új játékosok érkeztek a csapatba, akinek még be kell illeszkedniük, mindannyian azon vagyunk, hogy ebben segítsünk nekik. A Kisvárda ellen egy teljesen új taktikát próbáltunk ki, amit még szoknunk kell, viszont ha begyakoroljuk, akkor a játékunk is gördülékenyebbé fog válni. Kicsit pontatlanul játszottunk, de ez még betudható annak, hogy a szezon legelején járunk, azonban összességében sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot akarta nyújtani és éltünk is a kínálkozó játéklehetőséggel  - jelentette ki Bobál. 

A csatár reméli, maga mögött hagyta tavalyi sérüléseit és elsődleges célja, hogy beverekedje magát a kezdő tizenegybe.

- Valljuk be, eléggé hányatott szezonon vagyok túl, ősszel és tavasszal is sérüléssel bajlódtam. Szerencsére ezen már túl vagyok, így jó érzéssel töltött el, hogy megkaptam a bizonyítási lehetőséget és ismét meccset játszhattam. Sikerült két gólt szereznem, aminek külön örülök, ez pedig remélem kellő önbizalmat fog adni a folytatásra. A célom, hogy a teljesítményemmel beverekedjem magam a kezdőbe. Szeretnék minél több mérkőzésen pályára lépni, több gólban részt venni, gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot a célok elérésében. Nagyon nehéz szezon előtt állunk, de ha végig egységesek és határozottak maradunk, nem lehet gond az előttünk álló idény során” - mondta a vasasfc.hu-nak a támadó. 

Legfrissebb híreink