Ki-ki meccset játszik a Paks a Kisvárdával - ELŐZETES

Az örök mérlegen eddig a tolnaiak jobbak.

Forrás: Paks

A második körét kezdi meg az NB I, a Kisvárda Paksra látogat.

A hazai csapat nincs túl jó szériában. Az utolsó három meccsüket elvesztették és nagyon közel vannak a veszélyzónához. Nem csak közel, ugyanúgy 10 pontjuk van, mint a 11. és már kieső helyen álló Zalaegerszegnek. Eddig négyszer találkozott a két gárda és az eddigi örökmérleg a hazaiaknak kedvez, akik kétszer nyertek, egy döntetlen és egy vereség mellett.

Szabó János így nyilatkozott a csütörtöki edzésük után:

„Biztos, hogy egy ki-ki meccs lesz, tele sok és kemény párharccal, de most már nekünk kell okosabbnak lennünk, jobban fociznunk. Hazai pályán nem hibázhatunk, nem férhetnek bele az egyéni hibák, ezeket el kell felejtenünk. Mindennél fontosabb, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, hisz’ nagyon szükségünk van a pontokra. Nem foglalkozunk semmivel, tesszük a dolgunkat, megállás nélkül, keményen edzünk, hogy végre kijöjjünk a negatív szériából. Feltérképeztük a Kisvárdát, és már nagyon várjuk a szombati meccset, amin remélhetőleg már kijön a hétköznapokban befektetett munkánk. Bízunk benne, hogy ismét sok szurkoló kijön majd a stadionba, hogy szurkolásukkal karöltve újra a siker útjára lépjünk.”

A Kisvárda erősen indította a szezont, azonban az utóbbi időben elkezdett visszafele csúszni. Csak három ponttal előzik a szombati ellenfelüket, így igazi ki-ki meccset játszanak majd a csapatok. A két csapat legutóbbi meccsén született meg a Kisvárda első győzelme a párharcukban, így kedves emlékekkel várhatják a holnapi meccset.

Legfrissebb híreink