Kezdő lenne a kisvárdai a román válogatottban

Beváltotta a kapitánya az ígéretét.

A Kisvárda hivatalos honlapja számolt be róla, hogy Gheorghe Grozav mikor a csapatba igazolt, azt az ígéretet kapta a román szövetségi kapitánytól, Cosmin Contrától, hogy ha jóformába lendül, akkor számít a játékára. Úgy tűnik, ezt sikerült elérnie a játékosnak, és a kapitány is szavatartó, hiszen Grozav megkapta a behívót a Svédország és Feröer elleni Eb-selejtezőkre.
 
 – Nagyon boldog vagyok, hogy újra meghívást kaptam a válogatottba – fogalmazott a Kisvárda játékosa a csapat csütörtöki edzést követően. – Azért is vagyok boldog, mert amikor Kisvárdára igazoltam, akkor elhatároztam, hogy visszanyerem a helyem a nemzeti csapat keretében. Ez most megtörtént. Többször is, legutóbb két hete beszéltem Cosmin Contrával, aki biztosított arról, hogy figyeli és figyelteti a teljesítményemet, és a jelek szerint alkalmasnak talált arra, hogy tagja legyek a válogatottnak.
 
De nem elégszik meg mindössze a keret tagsággal Grozav, de még csak a csereként kapott percekkel sem. Tovább küzd azért, hogy kezdőként léphessen pályára román mezben.
 
– Szeretném megragadni az esélyt, hogy akár a kezdő csapatban is kiharcoljam a helyem, az edzéseken igyekszem mindezt bizonyítani – folytatta. – Bárhol és bárhogy is számít rám a kapitány, az a fontos, hogy jól szerepeljünk a svédek és a feröeriek elleni mérkőzéseken.
 
A játékos már a csapat hétvégi, Újpest elleni találkozója után Bukarest felé veszi az irányt.
 

Legfrissebb híreink