Kétszer sem bírt a Kisvárda a Vasassal

Hét gól két meccs alatt.

Forrás: kisvardafc.hu

VASAS–KISVÁRDA MASTER GOOD 2–1 (2–0)

Fáy utca, 200 néző, v.. Németh Á.

VASAS: Bősz (Bánfalvi) – Szivacski (Nagy-Kolozsvári), Szilágyi Z. Tóth D., Hajdú Á. (Kis-Szenán) – Borbély, Kapornai (Farkas B.) – Rétyi, Daróczi (Józsa), Szedlár (Medgyessy) – Tóth L.(Nagy Z.)

KISVÁRDA: Zöldesi – Hej, Rubus (Barta Á.), Bora, Baranyai Á. – Szőr, Elek Ádám – Riznicsenko (Czene Z.), Negrut, Sassá – Gyüre (Biró R.)

Gól: Rubus (öngól), Tóth L. illetve Gyüre

 

VASAS–KISVÁRDA MASTER GOOD 2–2 (1–2)

Illovszky-stadion, 300 néző, v.: Bogár G.

VASAS: Bősz (Bánfalvi) – Terbe, Viczián, Tóth B., Lakatos Cs. (Hajdú Á.), Kovács M. (Daróczi) – Hinora, Szatmári L. – Birtalan B., Szatmári L., Király B. (Tóth L.) – Balajti (Szedlák)

KISVÁRDA: Minca – Melnik, Beriosz (Rubus), Kravcsenko, Protics – Lucas (Bumba), Karaszjuk – Hugo Seco (Gosztonyi), Cukalasz, Kovácsréti (Ilics) – Tischler

Gólszerző: Birtalan 2, illetve Hugo Seco, Tischler

Kiállítva: Protic

 

A Kisvárda beszámolói a Vasas elleni, két szombati edzőmeccsről:

"Két részből állt a szombati Vasas–Kisvárda Master Good edzőmeccsmaratoni, ezekből az elsőt az impozáns, múlt héten átadott Illovszky-stadion edzőpályáján játszották. A meccset a fővárosiak nyerték meg 2–1-re, miután már a szünetben két góllal vezettek. A kisvárdai csapatban lehetőséghez jutott Bora György, aki az előző szezonban a Balmazújváros futballistája volt, a csapatkapitányi karszalagot pedig az egyik új nyári szerzemény, Rubus Tamás viselte, akiről balszerencsés módon a kapuba pattant a Vasas első gólja.

Forrás: Vasas

Forrás: Vasas

Nem indult jól a kisvárdaiak számára a szombati második mérkőzés, hiszen Birtalan Botond már a második percben vezetést szerzett a Vasasnak – immár a vadonatúj Illovszky-stadionban. Az egyenlítésre sem kellett sokat várni, Hugo Seco avatta fel kisvárdai részről a szentélyt. A folytatásban Tischler Patrik egyedül ugrott ki, de nem jutott lövésig, a cselei pedig nem sikerültek, a másik oldalon Mihai Mincának kellett kétszer is védenie. Szünet előtt megszereztük a vezetést, Hugo Seco lövését a Vasas-védők és a kapufa közösen hárította, de az ide-oda pattogó labdát végül Tischler fejelte a hálóba.

A térfélcserét követően tíz perc múlva jött a menetrendszerű Birtalan-gól, amivel egyenlített a Vasas. A cserékből is jutott erre a mérkőzésre, Teodorosz Berioszt deréksérülés miatt kellett lecserélni. Ha már sérülés, Gheorghe Grozav a combját fájlalja, ezért hagyta ki a mérkőzést, mellette Cornel Ene sem volt bevethető. Az utolsó negyedórára jött a legfrissebb szerzemény, Claudiu Bumba, addigra már Rados Protics második sárga lapos kiállítása miatt emberhátrányban játszott a Kisvárda. Az eredmény már nem változott, holott kontrákból lett volna lehetősége a Kisvárdának megszereznie a győztes gólt, a másik oldalon pedig Hinora Kristóf lövése után védett nagyot Minca."

Legfrissebb híreink