Két ukrán játékost igazolna a Fradi

Az egyikük gólt fejelt a Vidinek.

Forrás:

A Nemzeti Sport Online ukrán újságíróktól úgy értesült, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata a fehérorosz BATE Boriszov lejáró szerződésű csatára, Nyikolaj Szignyevics és a zöld-fehéreknél már korábban képbe kerülő ukrán középpályás, Ihor Haratyin átigazolása ügyében is előrehaladott egyeztetéseket folytat.
 
Az nso.hu októberben ukrán források alapján már beszámolt, hogy Ihor Haratyin személyében egy 23 éves ukrán védekező középpályással erősítene a Ferencváros. Ukrán újságíróktól megtudtuk, hogy a Fradi azóta is kapcsolatban  áll Haratyin klubjával, a Zorjával, és reális esély mutatkozik a megállapodásra. A szűrő a 2018–2019-es évadban 16 bajnokin két gólt szerzett az ukrán élvonalban, a szerződése 2020-ig szól, a Transfermarkt 1.2 millió euróra becsüli a piaci értékét.
 
 

600-an éhségsztrájkolnak a legnagyobb macedón börtönben - pndrgn.hu

A miniszterelnök nem enged

 
Az ukrán kollégák arról is tájékoztatták az NSO-t, hogy tudomásuk szerint a BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott csatárával, Nyikolaj Szignyeviccsel is tárgyal a Ferencváros.
 
A 194 centiméter magas középcsatárnak lejár a szerződése klubjánál, így csak vele kell megállapodni. A 26 éves Szignyevics az Európa-ligában két héttel ezelőtt gólt fejelt a Vidinek (bal oldali szöglet után talált a kapuba), míg a fehérorosz élvonalban 24 meccsen hat góllal fejezte be a szezont. 
 

Legfrissebb híreink