Két új igazolást jelentett be a Békéscsaba

Békéscsaba – A támadószekciót is megerősítenék a lila-fehérek.

Forrás:

Mint arról beszámoltunk, a Békéscsaba hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A sereghajtó gárda szakmai stábja azon dolgozik, hogy megerősítse a csapat keretét, hiszen a bennmaradás az együttes elsődleges célja.

 

A klub már megszerezte Vukasin Polekszicset. A 33 éves kapus korábban a DVSC és a Kecskemét csapatában, valamint a montenegrói válogatottban is szerepelt.

 

„Bízom benne, hogy a rutinommal tudok majd segíteni a csapatnak abban, hogy minél több pontot gyűjtsünk a szezonban. Tudom, hogy nehéz lesz bennmaradni, mert nem könnyű a helyzet, de mindent beleadok, ami bennem van” – fogalmazott a lilák újdonsült kapusa a klub honlapjának.

 

 

Szintén a lila-fehéreknél folytatja Takács Péter, akit Mezőkövesdről szereztek meg a lila-fehérek. A 25 éves játékos előző szezonjában 12 bajnoki gólt szerzett, az ő leigazolásával erősödhet a csabaiak középpályás sora és támadójátéka is.

 

„Középpályás létemre elég sokszor a kapu elé kerültem, a tavalyi szezonom kifejezetten jól sikerült a sok gól miatt, úgyhogy szeretném ezt a gólerős játékot továbbra is folytatni. Az a legfontosabb, hogy a csapat jól szerepeljen, én pedig alá vetem magam annak, amit a csapatérdek kíván” – mondta el Takács Péter.

 

A csabaiak emellett a támadó szekcióban terveznek további igazolást, ezzel kapcsolatban a következő napokban-hetekben várhatóak újabb bejelentések. Az együttes február 13-án – hazai környezetben – a listavezető Ferencváros ellen folytatja a bajnoki küzdelmeket.

 

Böde: saját magamat vágtam földhöz, mint a zsíros kenyér

 

Vanczák Vilmos valószínűleg nem lesz a DVTK játékosa

 

Sváb Dániel a Bp. Honvéd csapatával kezdte meg a felkészülést

 

Szalai Ádám magára öltötte a Hannover mezét

 

Legfrissebb híreink