Két kapust tesztelt a Loki az első meccsén

A DVSC ma a szlovák élvonalban szereplő Nagymihály ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését, amelyre a pallagi edzőközpontban került sor. A találkozón pályára lépett két próbajátékon lévő kapus. Az egyik a 21 éves, szerb utánpótlás-válogatott Nemanja Jevrics, aki korábban az FK Backa játékosa volt. A második félidőben Hrabina Alex védett, aki 23 éves, és megfordult Nyíregyházán, Budaörsön, Szolnokon, Békéscsabán és legutóbb Cigándon. 
 
Nagyon jól kezdte a mérkőzést a Loki, már az első percben vezetést szerezett: Barna tört be balról a tizenhatoson belülre, passzát Damásdi lőtte kapura, a vendégek cerberusa ezt még hárította, de a kipattanóra érkezett Zsóri, és öt méterről nem hibázott. A kilencedik percben kettővel ment a Loki: Takács indult meg a jobb oldalon, középre passzolt Varga Kevinhez, aki nagyon okosan továbbjátszotta a labdát a nagy helyzetben lévő Damásdihoz, a fiatal játékos pedig a kapu bal oldalába belsőzött. A 20. percben egy egyéni hibát kihasználva szépítettek a vendégek: az eladott labdát Zakharkiv 14 méterről, középről passzolta a jobb alsóba. A gólt leszámítva más nagy lehetősége nem igazán volt az ellenfélnek, a DVSC mezőnyfölényben futballozott. A 42. percben Takács Tamás is a hálóba lőtt, ám ezt les miatt nem adta meg a játékvezető. 
 
A második félidőből sem telt el sok idő, amikor gólt szerzett a Loki: Albion Avdijaj tört előre, az alapvonaltól a kapu elé passzolt, Nagy Kevin pedig közelről a hálóba lőtt. Többnyire az ellenfél térfelén zajlott a játék, több ígéretes helyzetet kidolgoztunk. A 4-1-es végeredményt Albion Avdijaj állította be, aki a 90. percben 16 méterről lőtte a kapuba a Szécsi Márktól kapott labdát.
 
Edzőmeccs 
DVSC - MFK Zemplén Nagymihály 4-1 (2-1) 
Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N. 
DVSC I. félidő: Jevrics – Kuti, Kinyik, Mészáros, Barna – Varga K., Haris, Jovanovic, Damásdi – Zsóri (Pintér 23.), Takács. DVSC II. félidő: Hrabina – Bényei, Ujvárosi, Szatmári, Ferenczi - Bódi, Csősz (Nikitscher 75.), Tőzsér, Nagy K. (Szabó Á. 75.) - Avdijaj, Szécsi 
Gól: 1-0 Zsóri 1.), 2-0 Damásdi (9.), 2-1 Zakharkiv (20.), 3-1 Nagy K. (51.), 4-1 Avdijaj (90.)

Legfrisebb híreink