Két játékost igazolt a Videoton!

Székesfehérvár - Igaznak bizonyultak a pletykák.

Forrás:

Berecz Zsombor és Sós Bence is a Videotonban folytatja a pályafutását. A Vasastól érkező Berecz elmondta, több megkeresése is volt, de a fehérváriak ajánlata szimpatikus volt a számára.
 
"A kereten belül még inkább a fiatalabb játékosokhoz tartozom, de azért is igazoltam ide, hogy fejlődjek és a válogatottságaim számát is növelni tudjam. Új közegbe kerülve is szeretném megmérettetni magam, úgy gondolom, hogy sikerül majd hamar felvennem a ritmust" - fogalmazott Berecz.
 

Sós Bencét a DVSC-től szerződtette a bajnok.
 

 
"Nem volt kérdés számomra, hogy elfogadom a Vidi ajánlatát. A klub által képviselt játékérő és háttér is előrelépés a karrierem szempontjából. Nagyon vonzó volt számomra, hogy megmutathatom magam a nemzetközi porondon is. Várom már a közös munkát, bízom benne, hogy a csapat hasznára tudok válni. Nagyobb lesz a konkurenciám, mint eddig, hiszen olyan játékosok vannak itt, akik már nemzetközi szinten is sok mindent letettek az asztalra, de szeretem a kihívásokat és mindent megteszek majd annak érdekében, hogy helyem legyen a kezdőcsapatban. Az elmúlt napokban nagyon felpörögtek az események, de ez nem ért felkészületlenül, örülök, hogy már a felkészülés elején be tudok csatlakozni a Vidi életébe" - nyilatkozta Sós a vidi.hu-nak.

Legfrissebb híreink