Két góllal jobb volt a fiatal Lokinál a Kazincbarcika

Próbázó is játszott a Debrecenben.

DVSC - Kazincbarcika SC 1-3 (1-1) 
Debrecen-Pallag. Vezette: Gálfi. 
DVSC: Mirkovics (Hrabina 60.) - Cikos, Pávkovics, Ujvárosi, Barna - Varga K., Kusnyír (Kovács R. 58.), Nikitscher (Balogh K. 46.), Nagy K. – Zsóri, Kerekes 
KBSC: Somodi (Fiola) – Palmes (Virág 64.), Belényesi, Fótyik (Vajda 62.), Mikló (Heil 62.) - Tóth L., Toma (Krausz 64.), Oltean (Gábor 64.), Szabó L., Kiss B. - Kanalas 
Gól: 0-1 Palmes (13.), 1-1 Varga K. (24.), 1-2 Gábor (71.), 1-3 Tóth L. (86.)

Két felkészülési mérkőzést is játszotta a mai nap folyamán a Debrecen. Mint azt korábban írtuk, első mérkőzésükön átrobogtak a Nagyváradon. Második találkozójukon azonban a B-csapattal felálló DVSC 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.

A 13. percben vezetést szereztek a vendégek, Szabó Lukas lövését még védte Mirkovics, ám a kipattanót Raul Palmes a jobb alapvonal közeléből a hosszúba lőtte. Bő tíz perccel később Varga Kevin 18 méterről elvégzett szabadrúgás-góljával egyenlített a Loki. A 71. percben visszavette a vezetést a KBSC: gyors támadás végén, egy jobbról érkező beadást Gábor Lukács lőtt középről a kapuba, majd a 86. percben tovább növelték az előnyt a vendégek, Tóth László volt eredményes.

A találkozón pályára lépett egy szerb kapus, Nikola Mirkovics, akit néhány napig tesztel a szakmai stáb. A 26 éves játékos többek között a Spartak Subotica, az FK Rad kapusa, legutóbb pedig a görög Atromitosz együttesében védett. Szerepet kapott a meccsen két olyan Loki-nevelés - Kerekes Krisztián és Balogh Krisztián -, aki ősszel a DEAC-ban játszott. 

Legfrissebb híreink