Keményen összeveszett meccs közben két Fradi-játékos

Stöger szavai még több értelmet nyertek.

Forrás: FTC/Facebook

Vasárnap este jeleztük, hogy a Ferencváros nem bírt az MTK-val, az Örökrangadó 0-0-s döntetlennel végződött. Az összefoglalónkban többek között arra is rávilágítottunk, hogy támadásban a Fradi játékosai gyakran öncélúak voltak, ezzel szemben az MTK futballistái egymásért is küzdöttek:

Peter Stöger a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a következőket mondta az nb1.hu-nak:

"Nem egy nagy problémát, hanem sok pici problémát kell megoldanunk. Emberi dolgokat is meg kell oldanunk. Zsinórban háromszor nyertünk bajnokságot. Nem azt mondom, hogy a motiváció hiányzik a játékosokból. Nem egyszerű elérni, hogy ez a negyedik bajnoki cím könnyen meglegyen. Az utolsó 20-25 percben azt a taktikát alkalmaztuk, amit szeretnék látszani. Ha több beadásunk vagy pontosabb passzunk lett volna a tizenhatoson belülre, akkor több helyzetünk lett volna. Ezeket a problémákat ki fogjuk javítani, és a szezon végén megnyerjük a bajnokságot" - mutatott rá a Ferencváros osztrák vezetőedzője.

Az M4 Sport videójából az is kiderül, hogy elég komoly feszültség dolgozott a Fradi játékosaiban. Tokmac és Uzuni először veszekedett egymással, ezt követően pedig Tokmac el is lökte magától a csapattársát. Ez a jelenet is mutatja, hogy valóban több problémát kell megoldania Stögernek...
 

Legfrissebb híreink