Kegyetlen, ami a Kisvárdára vár

Két meccsel fejeltük meg az edző mondandóját.

Mezőkövesd és Vidi idegenben, Honvéd otthon, Újpest vendégként, Ferencváros hazai környezetben – ez az 5 mérkőzés vár a 11. helyezett Kisvárdára a bajnokságban.
 
Nem véletlen, hogy Dajka László, a bentmaradásért harcoló csapat vezetőedzője is megemlítette a sorozatot a holnapi bajnokit felvezető, klubhonlapnak adott interjújában:
 
„A szerdai kupameccsen pályára lépő játékosok közül azért a többség bizonyította, hogy lehet rájuk számítani, ennek kifejezetten örülök – Annak már kevésbé, hogy az eredmény nem tükrözte azt, hogy helyenként jól is játszottunk. Egy napunk van még arra, hogy felkészüljünk a mezőkövesdi mérkőzésünkre, amelynek jelentőségét különösebben nem kell ecsetelnem. Nagyon nehéz, öt mérkőzésből álló sorozatot nyitunk, jó lenne sikerélménnyel kezdeni. Az a meglátásom, hogy a tavaszi rajtra mintha még nem állt volna össze olyan egységessé a Mezőkövesd, mint amilyen az ősszel volt, ezen a téren mi mintha előrébb tartanánk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy számunkra kedvező eredményt érjünk el a szombati mérkőzésen.”
 
Dajka-mester ötös szériáról beszélt, az nb1.hu viszont elárulja a várdaiak hatodik és hetedik ellenfelét is: Puskás Akadémia idegenben, DVTK otthon – igazi kiesési rangadók a jelen állás szerint.
 

Legfrissebb híreink