Kecskemét: montenegrói válogatott érkezett - reakció

Már nyilatkozott is az új igazolás. 

Forrás: kecskemetite.hu

Az NB I-be feljutó Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 28 éves montenegrói válogatott csatárt, Uros Djuranovicsot. A labdarúgó szabadon igazolható volt, így ingyen érkezett a újonchoz. 


ÍME, A KECSKEMÉTIEK BEJELENTÉSE:

“Montenegrói válogatott csatárral bővült a Kecskeméti TE kerete, miután klubunk és Uros Djuranovics mindenben megállapodott.

A 28 esztendős Uros Djuranovics Budvában született, és a helyi FK Mogrenben kezdett el futballozni, itt mutatkozott be a felnőttek között is. Ezután az FK Iskra volt a következő állomás számára, majd a FC Decic következett. 2017 nyarán állt légiósnak a menet közben a montenegrói utánpótlás-válogatottban is szereplő támadó, a cseh Dukla Praha csapatában két évet töltött el, majd futballozott a lengyel Korona Kielce, a román Politechnica Iasi és a Radnicki Nis csapatában is, mielőtt tavaly nyáron a szerb élvonalban szereplő Kolubara játékosa nem lett. Pazar év áll mögötte, hiszen 37 tétmeccsen 15 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Jó formájára otthon is felfigyeltek, Djuranovics három alkalommal a montenegrói felnőtt válogatottban is pályára lépett ebben az évben. Előző klubjánál június 30-án lejárt a szerződése, így tudtuk most megszerezni.

– Mindenekelőtt büszke vagyok arra, hogy itt lehetek. Sokat jelentett számomra, hogy a klub mennyire éreztette azt, hogy rám van szüksége. Vladan Szavicstól, a klub korábbi játékosától is csak jókat hallottam az itteni emberekről, a városról és a klubról is, de sokat nyomott a latba Danilo Pejovics pozitív véleménye is, aki nemrég írt alá. Szerettem volna ezek után kipróbálni és megmutatni magam a magyar bajnokságban, hiszen ez egy kitűnő liga. Természetesen nagyon örömteli és motiváló számomra, hogy a klub egyik legsikeresebb játékosa, Vladan Szavics is montenegrói, jó ezt látni. Szeretném, ha velem is eredményes lenne a Kecskemét, a klub sikere az én sikerem is. Legyünk eredményesek csapatként, emellett persze szeretnék jó mérkőzéseket játszani, jó teljesítményt nyújtani, amivel el tudom érni azt, hogy továbbra is tagja legyek a montenegrói válogatottnak – mondta Uros Djuranovics”.
 

Legfrissebb híreink