Kaposvár-Paks: Disztl László öröme - reakciók

Pakson még finomhangolásra van szükség.

Forrás: rakoczifc.hu

Mint ismert, 1-1-es döntetlen játszott egymással a Kaposvár és a Paks egy felkészülési mérkőzésen. Disztl László kiemelte, hogy fontos meccs volt és kifejezte az örömét. Osztermájer szerint még hátra van a finomhangolás és jobban kell majd koncentrálniuk.

 

Kaposvár-Paks: remek cserék - gólok története - NB1.hu

 

 

Disztl László: ,,Fontos mérkőzés volt számunkra a bajnokság újraindulása előtt. A találkozó első félidejében, az első ivószünetig jól játszott a csapat, megfelelő volt a játékosok hozzáállása. Sokat birtokolták és jól járatták a labdát a srácok, többször sikerült megjátszani a széleket. A félidő második, illetve a második játékrész első felében viszont nem igazán találták a fonalat. Kapkodtak, sok volt a hosszú indítás. Az utolsó húsz percben sikerült visszajönni a mérkőzésbe és egyenlíteni. Örülök annak, hogy ismét fel tudtunk állni hátrányból."

Osztermájer Gábor: ,,Jó stílusban, kellő dinamikával játszott a csapat. Sok helyzetet tudtunk kialakítanunk, talán ennyit még egyetlen edzőmeccs alatt sem sikerült. Sajnos ezek rendre kimaradtak, így a finomhangolás még hátravan, hiszen a bajnoki mérkőzések során biztosan nem lesz ennyi lehetőségünk, így azoknál sokkal jobban kell majd koncentrálnunk."

Legfrissebb híreink