Kanta és Bognár összehangolt

Nem kiesőjelölt az MTK!

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Újpest FC – MTK Budapest 0-2 (0-1)
Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 2738 néző. Játékvezető: Kassai
Újpest: Pajovics – Pauljevics, Litauszki, Pávkovics (Tischler, 77.), Burekovic – Szankovics, Diallo – Nwobodo, Nagy D. (Angelov, 78.), Zsótér (Balázs B., 56.) – Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
MTK: Kicsak – Katona, Szelin, Pintér (Balogh B., a szünetben), Deutsch – Vass Á. – Vass P., Kanta, Bognár I. (Vogyicska, 78.), Kulcsár (Takács R., 73.) – Lencse L. Vezetőedző: Feczkó Tamás
Gólszerzők: Lencse L. (27.), Kanta (tizenegyesből, 92.)
Kiállítva: Pauljevics (60.), Balázs B. (91.)
 
 
Az Újpest remek EL-továbbjutás útán és igen nemes feladat előtt (a Sevilla következik a következő körben) állt bele az MTK elleni rangadóba. A kék-fehérek magabiztosan jutottak vissza az élvonalba, ráadásul egyből az előző kiírás harmadikja és kupagyőztese ellen bizonyíthattak.
 
És ez sikerült is az MTK-nak, hiszen Újpesten nyerni mindig megsüvegelendő tett. Ami még nagyon fontos lehetett az újoncnak, hogy a két karmester, Kanta József és Bognár István jól megfértek egymás mellett a pályán, ami, ha a továbbiakban is így marad, nagyon masszív MTK-t eredményezhet.
 

Élő közvetítés és a gólok története az első forduló vasárnapi meccseiről - NB1.hu

Élő közvetítés az NB I-es meccsekről

Az Újpest ment előre becsülettel, de a hétközi, eredményes támadójáték most nem volt jellemző a lilákra, akik a második félidő nagy részét előbb sima, majd kettős emberhátrányban töltötték.
 
Az MTK, hiába újonc, nem igazán (tűnik eddig) kiesőjelöltnek.
 

Legfrissebb híreink