Íme, a Vasas átigazolási tervei

Budapest - Az ügyvezető nyilatkozott.

Forrás: Vasas FC

Viszonylag kevés szó esett eddig a Vasasról az átigazolási időszakban, igaz, ma már bejelentésre került egy támadó távozása. Vancsa Miklós ügyvezető a klub honlapjának nyilatkozott a terveikről:
 
"Tárgyalásokat folytattam az elmúlt hetekben, különböző játékosok megszerzése ügyében klubvezetőkkel és játékos menedzserekkel. Természetesen, ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni a csapatunkon – folytatta Vancsa Miklós. - Meglévő labdarúgóinknak versenyhelyzetet szeretnénk teremteni, ami mindenképpen jobb teljesítményre sarkallhatja labdarúgóinkat, ebből a csapat egyértelműen csak profitálhat.  Új igazolásként a pontrúgásokat jól végrehajtani képes, kiváló rúgótechnikájú és nagy munkabírású labdarúgók jöhetnek számításba. A közelmúltban egy általunk favorizált játékos – akit korábban is többször szerettünk volna leigazolni – nem minket választott. Ez is mutatja, hogy a 12 csapatos bajnoki rendszerben milyen kiélezett taktikázás megy a csapatok között, hogy egy-egy játékost mely csapatoknak engedjenek el.
 
Ügyvezető igazgatónk szerint senkit nem szeretnénk elengedni.
 
 - Télen alapvetően senkitől sem szeretnénk megválni, de van a szív és van az ész. Ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk valamelyik játékosunkért és a váltás az ő érdekeit is szolgálja, akkor el fogunk gondolkodni. A fiataljaink szerződése hosszú távú. Csak akkor engedünk el bárkit is, ha pótolni tudjuk, hiszen azt szeretnénk, hogy tavasszal jó csapatunk legyen."
 

Újabb játékosával bontott a Balmaz - NB1.hu

Újabb szerződésbontás Balmazújvárosban

Legfrissebb híreink