Így kezdte el a téli felkészülését a Videoton

Székesfehérvár – Mirko Ivanovszki kikerült az első csapat keretéből.

Forrás:

Január 4-én reggel a Videoton keretének minden tagja orvosi vizsgálatra volt hivatalos a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba. A napi programban vérvétel, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt.

 

– A megszokott protokoll szerint kezdtük az évet. A játékosokon elvégeztük a biztonságos sportoláshoz szükséges vizsgálatokat, majd az eredményeket kiértékeljük, és ezek ismeretében folytatjuk a munkát a további felmérésekkel. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy az edzőtábor előtt a szakmai stáb pontosan tisztában legyen minden játékos állapotával – nyilatkozta Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu-nak.

 


fotó: vidi.hu

 

Kedden és szerdán teljesítménydiagnosztikai vizsgálatok szerepelnek a programban, csütörtöktől pedig napi két edzéssel készül a csapat a tavaszi szezonra.

 

A téli felkészülést nem az első csapattal kezdi Mirko Ivanovszki. A Vidi II támadója, az NB III-ban ősszel 10 találatig jutó Paudits Patrik viszont lehetőséget kap a bizonyításra a szakmai stábtól a következő hetekben.

 

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Bp. Honvéd

 

Így kezdte el a téli felkészülését a DVSC

 

Így kezdte el a téli felkészülését az MTK

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Vasas

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Haladás

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Békéscsaba

 

Így kezdte el a téli felkészülést a Puskás Akadémia

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Videoton

 

Így kezdte el a téli felkészülést az Újpest

Legfrissebb híreink