Így kezdte el a téli felkészülését a Haladás

Szombathely – Popin kedden, Bosnjak pénteken kezd edzeni.

Forrás:

12.00:

 

Január 4-én kezdte meg a munkát a tavaszi szezonra Mészöly Géza együttese.

 

Alig több mint háromhetes téli pihenőt követően január 4-én, hétfőn kezdte el a téli felkészülést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

 

16.50:

 

– Az első héten az Illés Akadémián tréningezünk, majd Horvátországban, aztán Törökországban edzőtáborozunk – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője a klub honlapjának. – Január huszadikán, Ajkán, február harmadikán pedig Sopronban vívunk edzőmérkőzést, összesen tehát öt-hat meccsel alapozunk a tavaszi szezonra. A tervek szerint januárban még a Rohonci úton készülünk és – az időjárás függvényében – az akadémián edzünk, vélhetően februárban költözünk át az Illés Akadémiára. Ami a játékoskeretet illeti, a pravoszláv karácsony miatt Sasa Popin kedden, Bosnjak Predrag pedig pénteken csatlakozik hozzánk. Leandro Martinez és Fehér Zoltán még sérült, és Török Milán is rehabilitációját végzi. Elképzelhető, hogy lesznek érkezők, elsősorban a középpályára és a támadósorba keresünk játékosokat. Egyelőre még folynak a tárgyalások, magyar és hazai labdarúgók is képben vannak, konkrétumokkal talán már a héten szolgálhatok. Az is meglehet, hogy lesz olyan focista, akit kölcsön, esetleg eladunk. Jelen pillanatban azonban még minden képlékeny.

 

– A játékosok jó hangulatban tértek vissza, a pihenőre egyéni edzésprogramot kaptak, amit a Polár-óra segítségével természetesen le tudunk ellenőrizni, hogy rendesen elvégezték-e. Szerencsére a teremtornákon sem sérült meg senki. Nagyon gyorsan itt lesz az első bajnoki meccs, február 13-át be kell vésnünk a fejükbe ezt a dátumot, mert nem gondolom, hogy a havazás lehetőség lesz bármilyen halasztásra. Nagy lendülettel, futballra éhesen kezdtük a téli alapozást és szeretném, ha ez a lendület egész tavaszra megmaradna, és végig dobogó közeli helyen tanyáznánk, majd a hajrában feltennénk az i-re a pontot. Ez a tervünk tavaszra.

 

fotó:vaol.hu/haladas

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Bp. Honvéd

 

Így kezdte el a téli felkészülését a DVSC

 

Így kezdte el a téli felkészülését az MTK

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Vasas

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Békéscsaba

 

Így kezdte el a téli felkészülést a Puskás Akadémia

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Videoton

 

Így kezdte el a téli felkészülést az Újpest

Legfrissebb híreink