Így kezdte el a téli felkészülését a DVSC

Debrecen - Kondás Elemér értékelte a felkészülés első napját.

Forrás:

10.00:

 

Hétfőn megkezdte a téli felkészülést a 2015/2016-os tavaszi szezonra a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A játékosok reggel orvosi vizsgálaton estek át, majd 10 órától a szakmai stáb megtartja az idei első edzést, amit délután fél négytől egy újabb követ.

 

Kedden és csütörtökön két-két foglalkozás lesz, szerdán és pénteken pedig egy. Szombaton egymás közti játékkal zárul a felkészülés első hete a klub honlapjának a beszámolója szerint.

 

A DVSC-TEVA több edzőmeccset is játszik majd a következő hetekben, többek között a Ferencvárossal és a Videotonnal csap össze.

 

11.45:

 

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a DVSC-TEVA csapata. A reggeli vérvétel után játékosok a konditeremben kezdtek, majd a Debreceni Labdarúgó Akadémia füves pályáján futóedzésen vettek részt.

 

Adamo Coulibaly és Geoffrey Castillion a klub engedélyével később csatlakozik. A francia támadó gépe szerdán landol Budapesten, így a játékos csütörtökön kezdi el a munkát, míg holland labdarúgó kedden érkezik repülővel, és másnaptól a Lokival edz.

 

Rajtuk kívül mindenki megérkezett, és belevetette magát a munkába. Visszatért Kertész Tamás, aki az előző idényt Békéscsabán töltötte kölcsönben. Nenad Novakovics és Balogh János még külön edz a csapattól, a többiek teljes értékű munkát végeznek.

 

14.40:

 

Három hetet pihenhettek a Loki játékosai, ugyanis a bajnokság december 12-én fejeződött be, ma pedig ismét munkába álltak. A felkészülési időszak sem lesz hosszú, mivel február 10-én már tétmeccset a DVSC, ugyanis a Magyar Kupában a Nyíregyháza lesz az ellenfele.

 

- Valóban hamarosan tétmérkőzés vár ránk, és a pihenő sem volt hosszú, mindezt a téli felkészülés során figyelembe kell venni – fogalmazott Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője. - Három hét alatt nem épül le annyira a szervezet, hogy extra terheléseket kapjanak a játékosok. A lépcsőfokokat azért be kell tartani, futó és labdás edzések egyaránt lesznek. A labdarúgók a szünetre kaptak házi feladatot, tehát nemcsak pihenésről szólt a pauza. Azok számára, akik végigjátszották az őszi szezont, több szünetet adtunk, a többieknek a bajnokság után még egy hétig edzés volt. Ezen a hétvégén egymás közti játék lesz, jövő hét szombaton pedig már két edzőmérkőzést játszunk, így teljes meccsterhelést kaphatnak a srácok.

 

fotó:dvsc.hu

 

Program
DVSC-TEVA – Gaz Metan (két mérkőzés)
január 16., Debrecen-Pallag

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce (két mérkőzés)
január 23., Debrecen-Pallag

Videoton – DVSC-TEVA (két mérkőzés)
január 30., Székesfehérvár

Ferencváros – DVSC-TEVA
február 4., Budapest

Nyíregyháza – DVSC-TEVA, Magyar Kupa
február 10., Nyíregyháza

DVSC-TEVA – Vasas, OTP Bank Liga
február 13., Nagyerdei Stadion

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Bp. Honvéd

 

Így kezdte el a téli felkészülését az MTK

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Vasas

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Haladás

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Békéscsaba

 

Így kezdte el a téli felkészülést a Puskás Akadémia

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Videoton

 

Így kezdte el a téli felkészülést az Újpest

Legfrissebb híreink