Így kezdte el a téli felkészülését a Békéscsaba

Békéscsaba – Vukasin Polekszics a lila-fehérekkel edzett.

Forrás:

A Békéscsaba a téli pihenő után elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, a játékosok orvosi vizsgálatokkal és állapotfelmérésekkel kezdik meg a közös munkát.

 

Ezt követően indulhat az intenzív felkészülési periódus, hiszen az Európa Bajnokság miatt átalakított NB I-es program igencsak sűrűre sikeredett. A klub honlapjának a beszámolója szerint január 9-én, egy házon belüli felkészülési meccsel válik lehetővé a játékosok pontos fizikai állapotának feltérképezése.

 

16.40:

 

A Nemzeti Sport információja szerint a Mezőkövesdről távozó középpályás, Takács Péter Békéscsabára szerződik, és a mai első edzésen már részt is vett.

 

A DVSC-vel háromszoros magyar bajnok Vukasin Polekszics is Békéscsabára köthet ki. Ma már a 33 éves, 36-szoros montenegrói és egyszeres jugoszláv válogatott kapuvédő is az Előrével edzett.

 

Rajtuk kívül még két új arc tűnt fel a csabaiaknál, két fiatal futballista, de a klub egyelőre sem róluk, sem Polekszicsékről, sem az első tréningről nem adott felvilágosítást.

 

A légiósok közül különböző okok miatt még nem mindenki tért vissza, de hamarosan teljes lehet a keret. Egyelőre még senki nem hagyta el a csapatot. Noha Bagi Istvánnal, Juhász Györggyel, Kertész Tamással és Szilágyi Péterrel is közölték már, hogy a jövőben nem számol velük a Zoran Szpisljak vezette szakmai stáb. Amely az első napon két tréninget rendelt el, délelőtt a pályán, délután a konditeremben.

 

(fotó:Békéscsaba/Facebook)

 

Január 16-án és 20-án pedig újabb – egyre komolyabb ellenfelekkel mérkőznek majd meg. Ezt követően a vezetőedző meghatározza a végleges keretet, így kialakul a január 26 és február 5. között bonyolítandó edzőtábor utazóinak névsora is.

 

Ma is nagy lesz a jövés-menés a székházban, hiszen a szakmai stáb, a vezetőség próbázók, menedzserek egész hadát fogadja majd és továbbra is mindenki azon munkálkodik, hogy a lila-fehérek ütőképesebb, sikeresebb kerettel tudják a tavaszi szezont kezdeni.

 

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Bp. Honvéd

 

Így kezdte el a téli felkészülését a DVSC

 

Így kezdte el a téli felkészülését az MTK

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Vasas

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Haladás

 

Így kezdte el a téli felkészülést a Puskás Akadémia

 

Így kezdte el a téli felkészülését a Videoton

 

Így kezdte el a téli felkészülést az Újpest

Legfrissebb híreink