Így "akarták átverni" az nb1.hu-t is azzal, hogy Uzoma a Lokihoz igazol

Magyarország - Azért a cáfoló klubvezetőnek is üzenünk!

Forrás:

"Levelet kaptam láfj, lá-lá-lálá" - dudolhattuk volna örömünkben vasárnap 18 óra 19 perckor az Opus együttes Univerzumot is meghódító slágerét, mert az info@nb1.hu címre levél érkezett, "átigazolási morzsa" jelöléssel.
 
 
 
 
És ebben a pillanatban gyanút fogtunk.
 
Már az furcsa volt, hogy a feladó átigazolási morzsát írt, amikor a sajtó az átigazolási szenzációt keresi, a szurkolók meg az átigazolási szenzációkat olvassák el. 
 
A másik gyanús alkotóelem az volt, hogy ismeretlen hölgytől kaptunk levelet. Nyilván léteznek olyan nevű lányok és asszonyok, mint a kedves levélíró, de alapból nem ismerünk egyet sem, információs hálózatunkban meg pláne nem.
 
A levélben semmi megszólítás, köszönés vagy egy fikarcnyi említés arról, hogy ki (picit többre is kíváncsiak lettünk volna, mint egy névre, a hitelesség lecsekkolása miatt) és miért küldte el a levelet. Először tréfára gondoltunk, mert az nb1.hu naponta több, saját forrásból származó átigazolási hírt is szállít 1999 óta, így cirka 18 éve vártunk vagy várunk arra, hogy érkezzék egy ilyen jellegű kísérlet, mi mondjuk nem próbálkoznánk meg vele.
 
Szóval, a művésznőnek postafordultával üzentünk, azaz, másokkal ellentétben nem tettük közzé a hírt  egyből és úgy előadva, hogy saját információink szerint tudjuk az Uzoma-sztorit, hanem vártunk a megerősítésre. Amiben biztosak voltunk, hogy nem érkezik meg, ezért nem is foglalkoztunk az üggyel.
 
Azt viszont láttuk, hogy a Balmazújváros részéről dr. Tiba István elnök kijelentette, kacsa az egész, mert ők nem tárgyalnak Uzoma eladásáról. 
 
Neki azért sportbarátilag jeleznék, ha egy csapat kiszemel egy játékost, a sajtó ezt megtudja, majd megírja, az még nem azt jelenti, hogy a kiszemelt jelenlegi klubjával már felvették a kapcsolatot a másik egylettől, hogy engedélyt kérjenek és kapjanak a játékossal való tárgyalások elkezdésére. Mert mindenki először körbeinformálódik a színfalak mögötti világban.
 
Éppen ezért van a címben idézőjelben, hogy át akarták verni az nb1.hu-t, de ameddig egy forrásról nem győződünk meg, hogy hiteles, nem járjuk körbe további informátorainknál azt, hogy mennyire lehet valós a hozzánk eljutott információ (még akkor is, ha később nem lesz az üzletből semmi, mert nem egyeznek meg a felek vagy máshol köt ki egy játékos), addig nem tesszük közzé. 
 
Csak most megszólalt egy újvárosi elöljáró...
 
Aki viszont a Loki (és más csapatok) nevében nem mondhat semmit.
 
 
 

NB1.hu

Magyar átigazolási hírek

Legfrissebb híreink