Hosszabbított a DVTK alapembere

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Íme, a DVTK közleménye:
 
"Az elmúlt négy évben 69 bajnoki mérkőzésen védte a DVTK kapuját Antal Botond, aki a mai napon meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését.
 

- Örülök annak, hogy a klubvezetés és a szakmai stáb is úgy döntött, hogy szeretnék meghosszabbítani a szerződésemet, hiszen kiválóan érzem magam Diósgyőrben és én sem szerettem volna máshová igazolni - nyilatkozta Antal Botond. - Boldog vagyok, hogy folytathatom azt a munkát, amit Andrusch Józseffel és Fernando Fernandezzel elkezdtünk. Már négy éve ehhez a klubhoz tartozom, tudom, hogy mit jelent diósgyőrinek lenni, és igyekszem majd megfelelni a szurkolótábor elvárásainak is. Szeretnék minél többet védeni az új stadionban, hiszen itt valóban átélhetem hétről-hétre azt az érzést, amiért annak idején elkezdtem a pályafutásomat.
 
- Úgy ítéltük meg, hogy Antal Botond abba a korba ért, amikor már folyamatosan kiegyensúlyozott és jó teljesítményt tud majd nyújtani - tette hozzá Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - A képességei megvannak ahhoz, hogy nagyon stabil élvonalbeli kapus legyen és biztos vagyok benne, hogy a következő években az NB I. legjobb hálóőrei között fogják majd nyilvántartani. Az ő szerződésének meghosszabbításával megnyugtatóan tudtuk rendezni a kapusposztot, hiszen Ivan Rados és Bukrán Erik is a keret tagja marad."

Legfrissebb híreink