Horváth Ferenc viccelődött, Szabics odaszúrt a Vidi-játékosoknak - reakciók

Elszalasztott lehetőségekről beszélt a felcsúti edző.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az NB I hetedik fordulójából szombaton három meccset rendeztek meg. Az MTK 1-0-ra győzte le a Mezőkövesdet, a Honvéd gólzáporos meccsen szerzett három pontot a Gyirmót ellen, míg a Fejér megyei rangadó 0-0-s döntetlennel zárult.

Korábban már megírtuk, hogy Giovanni Costantino és Pintér Attila mit nyilatkozott az MTK-Mezőkövesd meccs után:

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a másik két találkozó edzői reakcióit.

Gyirmót-Honvéd 2-4

Csertői Aurél: "Első félidőben sajnos eldőlt a mérkőzés, gyorsabban és erősebben játszott a Honvéd az elején, nem tudtuk kompenzálni azzal a két szép góllal sem. Kicsiket tudunk előre lépni, de nem tudjuk hogy mennyire lesz ez elég, bár a második félidőben voltak helyzeteink, de volt, hogy pont ezután kaptunk gólt, összességében jobban játszott a Honvéd a mai napon, mint mi." (gyirmotfc.hu)

Horváth Ferenc: "Élvezetes mérkőzés volt, sok góllal, az első félidőben jól játszottunk, a második félidő teljesen más volt, kinyíltunk, menni akartunk előre, gólt, gólokat szerettünk volna még szerezni, ami elég veszélyes lett mert a Gyirmótot egy masszív és jól felépített csapatnak tartom. Elégedett vagyok az eredménnyel teljes mértékben, még ha kaptunk is két gól, el tudtunk lépni a katicától, akinek 7, most következhet a túró rudi, aminek számtalan pontja van." (gyirmotfc.hu)

MOL Fehérvár-Puskás Akadémia 0-0

Szabics Imre: "Az első félidő elfogadhatatlan volt, azért szégyellhetjük magunkat. A második 45 percben megmutattuk azt, hogy fizikálisan jó állapotban vagyunk, fejben azonban nem álltunk arra készen, hogy az első perctől kezdve ráerőltessük az akaratunkat az ellenfelünkre. A mérkőzés összképe alapján igazságos a döntetlen, mégis csalódott vagyok, mert a második félidőben mi domináltunk, a végén a kezünkben volt a 3 pont, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első félidőt követően akár több gólos hátránnyal vonulhattunk volna az öltözőbe." (molfehervarfc.hu)

Hornyák Zsolt: "Mindenképp gratulálok a csapatomnak a küzdőszellem miatt, azonban maradt bennem egy kis hiányérzet is, főleg az első félidőt követően, hiszen a szünetben minimum három gólos előnnyel kellett volna bemennünk az öltözőbe. A kiállítás után a hazaiak jól letámadtak bennünket, emberhátrányban a küzdőszellemünknek köszönhetően szereztük meg az egyik pontot, de még egyszer mondom, az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk. Nagyon jól felkészültünk a Vidiből, amúgy is mindig jó meccseket játszunk ellenük, a mai találkozó is rendben volt a részünkről. Sokszor élvezet volt nézni a játékunkat, sajnálom, hogy a sok helyzetünkből nem tudtunk gólt, gólokat szerezni." (molfehervarfc.hu)
 

Legfrissebb híreink