Honvéd: végeleges Bódog stábja

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

,,Bemutatjuk a vörös-feketék új szakmai stábját!

Szombaton, a Siófok elleni felkészülési mérkőzés előtt bemutatkozó beszélgetésre hívta össze a Budapest Honvéd stábját és vezetőit Urbányi István, ahol megismerkedhettünk a felnőttcsapatunk új szakmai stábjával, amely megbeszélésen Mendelényi Dániel tulajdonos és Kun Gábor ügyvezető igazgató is részt vett.

Az új stábban Urbányi István sportigazgató mellett dolgozik majd Kemény Kristóf szakmai asszisztens (ő a felnőttcsapat mellett dolgozó edzőként is segíti a kispesti klubot) és Nagy László sportszakmai koordinátor. Továbbra is Németh Tamara a felnőttcsapat technikai vezetője, Sinkó Gábor a csapatmenedzser, Sasvári Anikó a második csapat technikai vezetője, míg a jövőben Koppányi Gergely is csatlakozik a Honvéd játékosmegfigyelői stábjához.

Bódog Tamás vezetőedző munkáját asszisztens edzőként segíti Pisont István és Györök Tamás, Dajka László edzőként és szakmai koordinátorként dolgozik. Vezér Ádám és Szentpéteri Viktor lesz a kapusedző, Sinkó Balázs a videóelemző, míg Simon Miklós edző a második csapatot irányítja, s egyben utánpótlás koordinátorként dolgozik a jövőben.

Az egészségügyi stábot Mezei Tamás erőnléti és rehabilitációs szakember vezeti, Nagy István erőnléti edzőként, Lajtaváry Buda fizioterapeutaként, Fodor Dániel és Hollósi Norbert masszőrként, míg Hajdu Attila gyógytornászként dolgozik azért, hogy a játékosok a lehető legjobb állapotban legyenek hétről hétre."

Legfrissebb híreink