Honvéd: új szerepkörben a fiatal tehetség

Bódóg Tamásról is elmondta a véleményét.

Forrás: honvedfc.hu

Jelenleg Győrben készül a Honvéd csapata, így Cipf Dominik is. A fiatal futballista a honvedfc.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy fáradtak ugyan, de mindent megtesznek majd az edzőmeccseken is a győzelemért:

„Elég kemény napjaink vannak. Ennek megfelelően fáradtabbak is vagyunk, a mérkőzés viszont mindig más jellegű terhelés, mint az edzés, örülök, hogy újabb találkozón lépünk pályára. A fáradtság miatt előfordulhat, hogy lesznek hibák, ezzel tisztában vagyunk, Bódog Tamás is beszélt erről, viszont mindent megteszünk majd a győzelemért.”

Cipf elmondta továbbá, hogy eddig pozitív benyomásai vannak Bódog Tamás felfogásával kapcsolatban. Jól érzi magát az edzéseken és élvezi a játékot. Abszolút a vevő az új szakvezető elképzeléseire. Már pozícióban szerepel, mint eddig, erről is mesélt a Honvéd honlapjának:

„Most nem csatárként kapok lehetőséget, hanem a középpályán játszom, tetszik ez a szerepkör, nem a kapunak háttal vagyok és a támadásokat így is tudom segíteni, jól érzem magam most. Nagy motivációval végzem az edzéseket, tizenkilenc éves vagyok, szeretném megmutatni azt, amit eddig nem sikerült, amire képes vagyok, ezért dolgozom minden edzésen. Ami a Siófokot illeti, nézőként ott voltam azon a meccsen, amikor a második csapatunk ellen léptek pályára, emlékszem, hogy próbáltak jó focit játszani, erre számítok szerdán is, de ahogy mondtam, függetlenül a nagy terheléstől, szeretnénk megnyerni a meccset.”

Legfrissebb híreink