Honvéd: távozik a kölcsönjátékos

Szépen búcsúzott.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd a Puskás Akadémia elleni mérkőzéssel zárta a 2019/2020-as idényt. A kispestiek 2-1-es vereséget szenvedtek a Pancho Arénában. A fővárosi gárda gólját Mayron George szerezte a 23. percben.

George Clayton Mayron gólja a Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd mérkőzésen

 

A 26 esztendős futballista télen érkezett kölcsönbe a fővárosiakhoz. A 13-szoros Costa Rica-i válogatott labdarúgó hat NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Egyetlen gólját szombaton ünnepelhette. 

Mayron George a honvedfc.hu-nak adott interjúban elárulta, visszatér a dán Midtjyllandhoz.

"Mindig nagyon jó érzés gólt szerezni, nekem pedig rég volt már alkalmam átélni ezt, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy ezen a meccsen sikerült. Különösen azért, mert ez azt is jelenti, hogy góllal tudtam lezárni ezt a szép időszakot. A kölcsönszerződésem lejár a szezon végével, visszatérek a klubomhoz, így ezúton meg is ragadom az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, amit értem tett. Nagyon jól éreztem magam a Honvédban, jól kijöttem a társakkal, Budapest pedig egy nagyszerű város. Most visszavezet Dániába az utam, de örömmel gondolok majd vissza erre az időszakra, a kispestieknek pedig minden jót kívánok!” - fogalmazott Mayron George, aki a kispesti klub első Costa Rica-i futballistája volt.

Legfrissebb híreink