Honvéd-Kisvárda: mostanra lett meg a meccs hőse

Nem mindegy ám, hogyan szerezte a gólt.

Forrás: Kisvárda

Március 14-én volt utoljára forduló az NB I-ben, az akkori játéknap legnagyobb meglepetését a Kisvárda okozta azzal, hogy 5-1-re nyert a Honvéd vendégeként.

És mostanra derült ki, hogy megvan a mérkőzés abszolút hőse, méghozzá a várdaiak középső védőjének, Rubus Tamásnak a személyében.

Nem feltétlenül annak a „száraz ténynek” köszönhetően, hogy ő alakította 3-1-re az állást, hanem azért, mert a jelek szerint ezt már sérülten tette meg. Olyannyira, hogy a következő körben, ha lett volna, nem is léphetett volna pályára volt csapata, az Újpest ellen.

Rubus Tamás gólja a Budapest Honvéd - Kisvárda Master Good mérkőzésen

2020.03.14. OTP Bank Liga, 25. forduló Budapest Honvéd - Kisvárda Master Good | 1-5 | (1-3) | Rubus Tamás gólja Iratkozz fel az MLSZ TV csatornájára: http://...

„Megsérültem. Méghozzá már a meccs elején, amikor becsúszva mentettem a saját tizenhatosunkon belül. Akkor még csak tompa fájdalmat éreztem a térdemben, dolgozott bennem az adrenalin és a meccs hevében sem nagyon figyeltem a fájdalomra, de hazafelé a buszon már jegeltük a fájós testrészt. Az őszi szezonban is volt hasonló gondom a Paks elleni meccs után, akkor jött a válogatott meccsek miatti szünet, és ki tudtam heverni a problémát. Az ismert okok miatt sajnos most sincsenek meccsek, de legalább teljesen fel tudok épülni az oldalszalag-húzódásomból. A szakmai stáb által meghatározott egyéni edzések számomra eddig jobbára gyógytornából álltak, mostanra tartok ott, hogy már fájdalom nélkül tudok futni, és hamarosan készen állhatnék a játékra” - mondta Rubus a várdaiak honlapjának.

Rubus eddig 15 meccsen lépett pályára kisvárdaiként, 12-szer volt a kezdőcsapat tagja. Először november 9-én, a Paks ellen bizonyíthatott így, azóta csak egyszer nem játszott, méghozzá a Kaposvár ellen.

Az NB I-ben pályafutása alatt 48-szor bizonyíthatott, 2 gólt szerezve.

Legfrissebb híreink