Honvéd: ilyen edzéseket tart az új edzői stáb

A fiatal tehetség nyilatkozott.

Forrás: honvedfc.hu

 

Összesen két és fél hét szünetet kaptak a Honvéd játékosai, akik szerdán különböző felmérésekkel, csütörtöktől fogva pedig napi két gyakorlással vetették bele magukat a munkába - amelynek végkifejleti célja az Európa-liga selejtezőjében való minél jobb menetelés. Giuseppe Sannino tréner érkezéséről és az eddigi tapasztalatokról Májer Milán, a klub tehetséges játékosa nyilatkozott a klubhonlapnak.

 

"Már a legelső edzés is kemény volt, technikai és taktikai gyakorlatokat is végeztünk, főleg labdával, intenzív és változatos feladatokat kaptunk az új edzői stábtól. A folytatásban elkezdtük átvenni azokat a taktikai elemeket, amit a mester elvár tőlünk védekezésben és támadásban. A pénteki délelőtti gyakorlást kis túlzással az öltőzben, szóban is megtarthattuk volna, de természetesen a pályán volt a helyünk, lépésről lépésre vettük át a feladatokat, s ez a gyakorlás azért is volt lazább egy kicsit, mert az első napon keményen és Giuseppe Sannino mester elmondása szerint jól edzettünk, így itt kaptunk egy pici könnyítést. A taktikai feladatok, futások, különböző labdás gyakorlatok mellett a kapura lövések sem hiányoztak, szóval tényleg változatos edzéseink voltak eddig.”

A szakember egyébként is odafigyel a terhelésre, a tervek szerint napi két edzéssel készül a csapat az első időszakban, de ha Sannino mester azt látja a játékosokon, hogy fáradnak, akkor természetesen be lehet iktatni némi pihenőt. A kerettagok egyébként az egész napjukat együtt töltik, a Honvéd utánpótlásközpontjában közös reggelivel indul a nap, a délelőtti edzést követően együtt ebédel a csapat, a délutáni gyakorlásig pedig a szobákban lehet pihenni, feltöltődni, majd az esti edzés után közös vacsorával zárul a nap. Ami Májer Milán szerint azért is hasznos, mert így egész nap csak a csapatra, a futballra kell koncentrálniuk, ami szintén segítheti a felkészülést - jelezte a kispestiek honlapja. 

Legfrissebb híreink