Honvéd: hosszabbított a kapus

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Berla Attilával szerződést hosszabbított a Honvéd vezetősége. A Magyar Futball Akadémián nevelkedő hálóőr új kontraktusa 2022. június 30-án jár le. A honvedfc.hu a megállapodás után interjút készített a 19 éves futballistával. Berla nagy vágya, hogy az élvonalban szerepeljen, és mivel a fővárosi klubnál remek szakmai munka zajlik, az NB I-es debütálásra jó esélyt lát.
 
"Az motivált, hogy mindenképpen NB I-ben szeretnék majd játszani. Úgy érzem, hogy itt a Honvédnál nagyszerű szakmai munka folyik, így minden esélyem meglehet a jövőben, hogy az első osztályban szerepelhessek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy addig még nagyon sokat kell fejlődnöm, de hiszem, hogy amennyiben ez meglesz, akkor bizalmat kapok majd" - fogalmazott Berla, aki hozzátette, remekül érzi magát a csapatnál, jó a viszonya a csapattársakkal, és a szakmai stáb tagjai is bíznak benne.
 
Berla a Honvéddal már több komoly sikernek is részese lehet, de az eddigi diadalok nem tették jóllakottá.
 
"Elégedett lehetek az eddigi pályafutásommal, hiszen az U19-es csapattal sikerült bajnoki címet szereznem, valamint a Puskás Suzuki kupát elhódítottuk. Mindenképpen szeretnék majd felnőttek közt is eredményesen szerepelni, de már ezekre az eredményekre is büszke lehetek" - fogalmazott a hálóőr.

Legfrissebb híreink